Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da se ovako radi i u drugim općinama, ako ne, neka se ugledaju vala na Centar i da li se moraju ostavljati loši komentari na ovoliko pozitivan post?
drago mi je da se nastavlja briga o nasim majkama i penzionerima, i nadam se ubuduce da ce tako se i nastaviti
Redovna briga nase Opstine Centar za nase porodilje
Samo da opcina ustraje u ovome i da ova praksa postane stalna aktivnost, ne samo ove opcine vec i drugih.
Kolika god da je pomoc lijepo je sto se neko toga sjeti. Tesko je u danasnjem periodu "podizati" dijete pa se nadam da ce mnogim majkama ova pomoc doci super barem za osnovne potrebe bebe.
Obzirom na to kolike su danasnje penzije sigurno da ce mnogim penzionerima ova pomoc dobro doci.
Vrlo pohvalno za ovo sto centar radi, jer ovim kategorijama su naknade itekako potrebne.
Svaka cast opcini,al malo i neozbiljno sto se vecina porodilja nije pojavila na urucivanju!
Svaki dinar ovoj populaciji znaci,a za porodilje da ne govorimo!!
Pozotivna vijest, u moru crne hronike i svega.. posebno mi je drago za porodilje sa 4 bebe :)
Posebno mi je drago sto je pružanje ove pomoći trajna aktivnost opcine,nadam se da će i drugi prepoznati vaznost i neophodnost podrske penzionera i porodilja.
Svaki vid finansijske podrske ovim kategorijama olaksava svakodnevnicu i sigurno ce biti od koristi,posebno roditeljima s obzirom da njihovi troskovi zivota postaju veci.
pozitivno me iznenadila vijest da o porodiljama sa 4 djece, jako pohvalno, ako uzmemo u obzir sve okolnosti, samim tim i briga opcine o porodiljama, ali i penzionerima, zaista pozitivan primjer
Lijepo,opcina nastavlja sa tradicijom.
Odlicno. Treba pomagati sto vise mozete. Sve pohvale za ovu opstinu