Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opcinske sluzbe stvarno na pravi nacin detektuju stvarne probleme i mislim da ova pomoc veome dobro koristi, obzirom da na osnovu iste mnogi mogu pokriti troskove poreza na promet nekretnine. Volio bih samo da ovi sto spominju enormne cifre i negativno komentarisu ovu vijest napisu koja to opcina cini nesto vise po ovom pitanju ?
Da se vise institucija udruzi,ili cak Opcina pa da dodjele po dvije hiljade,bila bi to jedna solidna suma novca,a ne samo Opcina Centar.Izgleda da citav zivot zivim na pogresnim mjestima🙄
@kinderlady00 svima su puna usta mladih, malo ko da konkretno sta radi
@kinderlady00 kad je predizborna svi se lataju mladih, a kad im se dode po naplatu nadu milijun izgovora. Do tad mladi trbuhom za kruhom odose vani, a kad bi ih se svi ovako sjetili onda bi i mladima bilo mnogo draze ostati ovdje, a ne raditi trecerazredne poslove po Evropi i Bog zna gdje
U Bosni u kojoj živimo gdje svi se bore da žargonski rečeno " prežive" , kupovina stana predstavlja veliku stvar mladima. Većina ili naslijedi stan u kojem su živjeli ili su u podstanarima ili se grčevito zaduže te čitav život otplaćuju isti . Ovim načinom pomaganja mladima u rješavanju stambenog pitanja je zaista vrijedno svake hvale .
Vjerujem samo koliko se ljudi obradovalo na ove vijesti
U svakom slučaju, odličan projekat, za mlade. Iako se mora dodati da to nije neka velika cifra, može pomoći, ali voljeli bi da čujemo da ćete povećati iznos, obzirom da ste povećavali iznose u vidu pomoći i za neka druga sufinansiranja, tipa onog za pokretanje vlastitog biznisa. Praksa koja se treba održati u daljnjim ciklusima.
Jako dobre novosti, kao sto mnogi kazu, svaka vrsta pomoci je dobro dosla
Jako dobra praksa koja se treba nastaviti kao i mnoge vrste poticaja koja ova opstina pomaze mladim ljudima
Nekima moze biti sitnica, ali realno gledajuci svako bi se obradovao kada bi dobio ovu vrstu financijske pomoci.
Za mene je ovo jedan odlican projekat, bitno je samo da se odrzi i u buducem periodu
Poticaji ovog tipa su dobro dosli mladim ljudima, stoga veliko hvala na podrsci i ovako kvalitetnom projektu.
Prije svega, svake pohvale. Vec preporuceno prijateljima koji rjesavaju svoja stambena pitanja
Odlicne vijesti! Pred potpisivanjem smo ugovora za stan i svaka marka manje koju moramo platiti je za uhar. Naprosto sam odusevljena!
Tako se to radi, odmah se ide u realizaciju pogotovu kad su u pitanju mladi, tu se treba obratiti posebna paznja i na sve nacine ih zadrzati da ostanu u BIH
Eh ovako ovo me posebno obradovalo jer cu se automatski prijaviti, vrijeme je da se osamostalim i zivim sam, odlicno
Jako lijepo sto se na ovaj nacin nastoji pomoci mladima. Oni koji imaju djecu znaju koliko svaki novac znaci ili oni koji nastoje obezbijediti stambeni status. Danas omladina uzima kredit kako bi rijestila to pitanje. Naravno, 2.000 KM nije veliki iznos, ali vjerujem da bi svakome dobro dosao i pokrio neke troskove.
preselicu se i ja u centar pa da mogu rahat ljubit svoga dragana u novom stanu.
Dvoje mladih koji se vole imaju veliku prepreku da se vjenčaju i osnuju porodicu upravo iz razloga nerješavanja stambenog pitanja. Moralo bi se naći neko rješenje da im se omogući normalno zivljenje, a na ovaj način im se itekako olakšava.