Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se prije 2 godine dok sam jos zivio u BiH, zaboravio platiti račun telefona od 50 KM, SDA kompanija BH TELEKOM me istog trena iskljucila. Ne kazem da nije uredu ali trebali bi isti standardi da za sve vrijedi. Drzava BiH je stvorena za SDA uhljebe i financere SDA stranke, svi ostali mozete slobodno ici kao sto sam ja otisao...
Uzeo korumpirani KOS-ovac Ajnadžić 10%. A gdje su sad botovi ovog lopova i uhljupa iz sela Kukavice kod Rogatice?
@Hoschef daj mi reci kako i odmah idem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opraštaju se milionski dugovi, a djeca se bodu i udaraju za 5-10 km.
Kompanija koja dobro posluje i kojoj je vise od pola artikala za prodaju BiH porijekla treba se nagraditi.
@hakenpuc, kad će oktobar 2020.godine da otjeramo ovog lažljivog lopova Nedžada Ajnadžića.Hoće li napokon nakon ovog krimininala nadležni istražni organi privesti i suditi Nedžadu Ajnadžiću?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne postoji nikakav pravni akt koji govori o tome i na takav način o otpisu kamata.Budžet Općine Centar je oštećen za milion KM i Ajnadžiće će morati odgovarati za taj kriminal.
Otpisite dug i Mihriji Pelak sta je cuvate u zatvoru 20 godina?!
Odluku su donijeli vijecnici, ne nacelnik.. Po meni svaka čast, domaca firma je u pitanju
Amko je domaća firma, i treba im oprostiti
Kako bi ja volio da mi neko pokloni skoro milion. Ovo je bilo sigurnije nego loto!
Otpiso si Amku Aleti lopovu,a sirotinju n sud saljete Jeli lopovi majku vam jebem Bor i vam se u ijaju jer nemaju da jedu Ajnadzicu ja imam jednog koji zivi samnom. Nema gdje nije bio i branio lopove kao sto je Aleta. Aletina djeca imaju najskupocjenije automobice.koje dobijaju za svaki rođendan Aleta ima ne zna sta vise ima. HARAM VAM BILO SVIMA LOPOVI
Ne treba drzava samo uzimati do privrednika.
Neka su oprostili, s nadom da iduce godine oproste i drugima i tako svake godine nekome drugom, onda ce konacno domace firme povecati plate radnicima i nece raditi u deficitu
Svi znamo da se odluke vijeca donose 2/3 vecinom glasova, tako da nije jedan covjek donio tu odluku, besmisleno je komentarisati
Hahaha zato kcerka vlasnika vozi Porsche Macan, sin Panameru, a babo najnoviju S klasu 😂 dug je zao drug
@MFK da da voze i svKe godine se mjenjajua naj manji sin vozi novog merdzu.Haram ti bilo Aleta sve
Glavnica duga Amko komerc 1,1 milion KM ! Kako se uopšte dozvolilo da firma dosegne tolika dugovanja ? Zašto nadležni iz općine nisu reagovali da naplate taj dug ? Sad reaguju kad je otpis kamata. Zanimljivo Neko je tu dobro ugradio sebe,po starom dobrom običaju uhljeba. Ajd pravac Rogatica
Samo podržavati i zalagati se za domaće firme, domaće proizvode i sve ono što je proizvod naše države. Jedino ćemo tako opstati kad više od 70% uvozimo pored svega što imamo u našoj lijepoj domovini. Podržavam odluku Vijeća jer će radnici ostati na svojim radnim mjestima a poslovni prostori neće biti prazni.
@baby___bluee dajte i meni milion i dvjesto hiljada maraka, da se i ja igram guzonje, dajte mi i poslovne prostore, ima samo bosansko da prodajem, majke mi. I radnice ću da plaćam, ne četristo nego ću da im dajem petsto maraka platu i djetetu neću nova auta kupovat, majke mi, polovnog golfa sedmicu će da voza, dizela običnog, svega mi, brate.
Jedna od mogucnosti olaksavanja duga koju podrzavam,pogotovo ako su domace kompanije u pitanju.
@anand dajte i meni milion i dvjesto hiljada maraka, da se i ja igram guzonje, dajte mi i poslovne prostore, ima samo bosansko da prodajem, majke mi. I radnice ću da plaćam, ne četristo nego ću da im dajem petsto maraka platu i djetetu neću nova auta kupovat, majke mi, polovnog golfa sedmicu će da voza, dizela običnog, svega mi, brate.
Podrzavam i mislim da bi i privatni vlasnici prostora trebali imati vise razumijevanja za svoje zakupce.
@Bluepoint dajte i meni milion i dvjesto hiljada maraka, da se i ja igram guzonje, dajte mi i poslovne prostore, ima samo bosansko da prodajem, majke mi. I radnice ću da plaćam, ne četristo nego ću da im dajem petsto maraka platu i djetetu neću nova auta kupovat, majke mi, polovnog golfa sedmicu će da voza, dizela običnog, svega mi, brate.
Nista lose u tome sto se izaslo u susret domacoj firmi sto istovremeno moze znaciti zaposljavanje i pruzanje boljih usluga.
@SZR dajte i meni milion i dvjesto hiljada maraka, da se i ja igram guzonje, dajte mi i poslovne prostore, ima samo bosansko da prodajem, majke mi. I radnice ću da plaćam, ne četristo nego ću da im dajem petsto maraka platu i djetetu neću nova auta kupovat, majke mi, polovnog golfa sedmicu će da voza, dizela običnog, svega mi, brate.