Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su citati koji me zbunjuju; \"Tradicionalni prijem za porodice poginulih boraca \"pravoslavaca\". Osim novčanog poklona od \"100\" KM porodicama poginulih boraca Armije Bosne i Hercegovine uručeni su paketi s osnovnim namirnicama koji su dar Narodne kuhinje \"Stari Grad\" i kalendari.\" Moje pitanje je, da li su ovo svi sto su na slikama ili ih ima jos i koliko. Zbog toga sto su se borili u ABiH i zasluzuju tu pomoc od \"100\" KM, ali mi je iskreno zao sti nisu jos 92-ge proglaseni za SEHIDE.
a nisu im mozda granate smetale od brace sa brda?
HAha, ma gdje su Srbi na tom prijemu?I juce na koncertu??Nema ih, kad ste ih sve protjerali, bagro jedna.
Kako da ne, pa političke cvjećare imaju radno vrijeme non-stop, pokoja ikebana uvijek se nađe, doduše pomalo posivjela, stara, mrljava, ofucana, ali... Ikebana je ikebana, šta ćeš!
Ma da...Prije rata je u ovoj opstini zivjelo sto hiljada pravoslavnih Srba, a danas ih ima mozda cak i dvjesto...Sarajevo je najveci multietnicki grad u kome zive \"u ljubavi\" sandzaklije, siptari, arapi, podrinjski seljoberski muslimani, i nesto sarajevskih muslimana koji nisu uspjeli pobjeci vani...
KAKO STE VI ZATUCANI, PA TO JE DA BOG MILI SACUVA!!! Uzimajuci u obzir gore navedeno, komentari koje pisete nisu uopste cudni...
ja multieticnosti,trc,trc pa srbin....hahaha sto se ja nasmijah...pravo
Kako ruka leti pravo. MULTIETICNA, znaci primjenjuje razlicite etike na rezlicite kategorije ljudi. Opstina Centar i sam grad MULTIETNICNI nisu sigurno, tako da je naslov korektan !
Vidi se da vam nedostaje multietnicnosti sa brda u vidu topovske granate...
sehidi su valjda poginuli borci muslimani, koji su se borili na alahovom putu...a poginuli borci su ne-muslimani koji su se borili sa slobodu gradjana?
kako ste zatucani i glupi sva trojica
koja je razlika izmedu \"... sehida i poginulih boraca ...\" ?
multietična hahaha hoce reci imaju vise etika :D joj sa-x, vi ste meni kraljevi
kakvo ismijavanje