Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebamo ici u korak sa razvojem informacionih tehnologija,posebno na polju obrazovanja u koje Opcina Centar kontinuirano ulaze sto je za svaku pohvalu.
Online nastava pruza dosta mogucnosti,a i ucenje cini aktivnijim i sadrzajnijim,drago mi je da ce ucenici i roditelji kroz predvidjenu edukaciju bolje shvatiti specificnosti ove nastave.
Dobra prilika da mnogi koji ne znaju da se koriste modernim tehnologijama da nauce, odlicna ideja.
Uhapsite KOS-ovca i lopova iz sela Kukavice Nedžada Ajnadžića! Dosta je više teškog kriminala, namještenog tenderisanja, klijentelističkog zapošljavanja u Općini Centar: https://www.klix.ba/vijesti/bih/skrivena-imovina-sarajevskih-nacelnika-od-stanova-preko-garaze-do-zemljista/200127054
Uvijek podrzavam nadgradnju formalnog obrazovanja sto ce se sa ovim i postici,a posto se radi o novom nastavnom sredstvu jednako je bitno pribliziti online nastavu ucenicima i roditeljima izdvajanjem sredstava za edukaciju.
Odlicno,kroz edukaciju ce se savladati osnove i olaksati provodjenje online nastave koja je rasprostranjena u mnogim ustanovama sirom svijeta i uspjesno funkcionise.
Osposobljavanje roditelja i djece za ovaj vid nastave je zaista vazno i od toga zavisi i njena uspjesnost.Ovo je odlicna prilika da se nauce koristiti nove alate.
Uhapsite KOS-ovca i lopova iz sela Kukavice Nedžada Ajnadžića! Dosta je više teškog kriminala, namještenog tenderisanja, klijentelističkog zapošljavanja u Općini Centar: https://www.klix.ba/vijesti/bih/skrivena-imovina-sarajevskih-nacelnika-od-stanova-preko-garaze-do-zemljista/200127054
Nazalost zbog situacije kakva nas je zadesila, ne treba niko da ispasta kada je u pitanju obrazovanje i edukacija
Ovo je projekat za sve pohvale,i nadlezni su spremno izdvojili sredstva za edukaciju ucenika i roditelja jer je to sad najpotrebnije!Za obrazovanje ,ulaganje i podrsku uvijek dajem👏
Opcina Centar treba da bude primjer svim institucijama,kako na obrazovanje i edukaciju trebaju izdvojiti sredstva,pogotovo u situaciji u kojoj smo se svi nasli,kad je online nastava jedino moguca za dobrobit svih malisana!
Mislim da je projekat odlican i sve dok se ulaze u znanje, mlade, zaposljavanje mozemo se nadati boljoj buducnosti. Opcina Centar prednjaci u tome, sto je za svaku pohvalu.
Sve nas je ovo zateklo nespremno, opet. Nije izgledalo kao da ce u vremenu koristenja fb i mahalanja po portalima online nastava biti problem...
Edukacija je broj jedan u sticanju znanja i treba da svi prihvatimo nove prakse i ucenje
Trebale bi sve institucije da izdvoje sredstva i resurse za ovakve projekte i edukacije.Odlicna prilika i svaka cast da se znanje pocelo primjenjivati i bildati.
Super projekat.Nadogradujmo i obogacujmo svoje znanje.To ce se uvijek cijeniti i u konacnici isplatiti.