Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno su mnogi okrenuli leda ovoj ustanovi iz razloga poznatih svima, kojekakvih reformi i plana zatvaranja ove i sl. ustanova. Ovo je stvarno hrabar potez obzirom da se zna ko stoji iza gore pomenute reforme i plana zatvaranja iste. Sve pohvale i samo hrabro nastvaite podrzavati ovu i sl. ustanove jer je to zaista neophodno.
Zilha Ademaj napisala reformu, a Skupstina usvojila, kojom je predvidjeno zatvaranje ovog Zavoda. Svi su ih ostavili na cjedilu. Ali ovaj covjek ocito ima hrabraosti. Bravo. Nadam se da je sljedeci Zavod za metrinstvo koji koristi toliko zena.
Steta sto i drugi nivoi vlasti ne ucestvuju u izgrdnji sportske atmosfere u drzavi i sportista.
Dugogodisnja tradicija pomaganja nama sportista se nastavlja! Sta tu nije jasno?
Taj Zavod je u prostorijama Studentske poliklinike koja se ukida.
s obzirom da nemam ministarstvo sporta na državnom nivou, pa samim tim ni regulisano finansiranje sportista, ovo je ipak fina podrška za zdravlje sportista.
Naši sportisti postižu odlične rezultate, s obzirom na uslove u kojima treniraju, i svakako da ih treba podržati na svaki ogući naćin.
Sportiste treba podržavati na bilo koji naćin, a i ovo je fina dokanacija, ipak su nam sportisti najbolji ambasadori.
pozitivno ali nama treba zakon o sportu i ministarstvo na nivou države...ovako sve ispede sadaka
Ma pozatvarali bi sve zivo. Misle da su sportisti zdravi, pa im ne treba. Nide veze. I treba ovaj zavod pomagati. U sport uopceno ne ulazemo skoro nista, a naspram talenata koje imamo trebali bismo dosta vise.
Treba nam biti zadovoljstvo da pomazemo nase sportiste i da se radujemo njihovim uspjesima. Ovo je fin nacin da im se pomogne u ostvarivanju boljih rezultata, i mogucnosti da nas ponosno predstavljaju.
Podrzavati sve dok mozete!Svaka finansijska pomoc ovom zavodu je bitna.Sportiste uvijek treba podrzati !
I nadjite mi Opcinu koja radi vise od ove... Kapa dole!!!
@ser_oliver Ne kontaju to oni, jarane. Taj ni marku ne vadi iz džepa da udjeli sirotinji ako nema fotoaparata da slikaju.
minja bot
Podrzite nase sportiste,oni su nam nada sporta.Bitno je da su reagensi tu,i da ne slusamo da stalno fale.
Opcina koja brine o svim problemima. Samo nastavite tako.
Vazno je da se prepoznaje znacaj ovih ustanova.Ulaganje u zdravstvo uvijek treba podrzati.Samo naprijed !