Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li se i na ovom KOS-ovac Nedžad Ajnadžić, poznatiji kao 10 posto ugradio? Tender efendija kako ga još zovu koristi svaku priliku da opustoši budžet i ošteti Općinu Centar. Kompromitovani pančevački JNA-ovac iz sela Kukavice kod Rogatice uništava sve što dotakne. Ovdje možete pročitati kako se krade i uzima 10 posto na općinskim tenderima: https://www.nasastranka.ba/anton-rajic-opcina-centar-krsi-zakon-o-javnim-nabavka
lutke male, da su ziva i zdrava djeca
divno od strane opcine
Veliko je olaksanje kad vam neko pomaze, pogotovu ovoj populaciji kojoj je bas pomoc potrbna
Ono sto je znacajno jeste da Opcina kontinuirano pomaze svim njenim gradjanima i svaki dan poboljsava njihove osnovne potrebe
Opcina je dokazala da se brine za sve nas i nasu djecu, hvala nacelniku za to
Bas divne vijesti, ovoj djecici dati priliku u svakodnevnom zivotu da se osjecaju korisnim i za sebe i za okolinu
Ovoj djecici uvijek treba pomoci i olaksati im svaki dan u njohovim zivotima, sve pohvale
Svaka cast opcini sto se brine i za ovu populaciju, divne vijesti
Jako mi je drago i ponosna sam kada se da znacaj ovoj djeci, kada im se ukaze paznja, kada im se posveti vrijeme, da lijepa rijec i osmijeh.
Zaista sam osjetljiva na ovakvu djecu. Za mene je svako dijete jednako ali ipak se osjecaju drugacijim u odnosu na drugu djecu, a ovo ce im omoguciti da se osamostale, te da se osjecaju nezavisnim.
Svako dijete zeli imati slobodu, osjecati se samostalnim pa ce, vjerujem, ovo mnogo doprinijeti stvaranju toga.
Jako lijepo sto se misli na ovu djecu kojima je svaka pomoc i pokazatelj nase zainteresovanosti prema njima od velikog znacaja.
Svakako da je roditeljima, kao i njihov djeci ovo od velikog znacaja jer ce roditelji u svakom trenutku znati gdje se nalaze njihova djeca i samim tim omoguciti djeci osjecaj vece samostalnosti.
Nadzor nad kretanjem djece sa poteskocama u razvoju je neophodan i ove narukvice ce sigurno unaprijediti i poboljsati njihovu sigurnost.Svaka cast opcini!
Ovi uredjaji su dobar vid prevencije,djeci i roditeljima ce biti od velike pomoci,nadam se da ce i druge opcine uvesti ovaj nacin podrske i da ce sva djeca sa poteskocama u razvoju dobiti narukvice.