Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na izbore trebate izaci makar da ponistite listic ako nista drugo.
bojkotovat izbore....zapalit federlane zgrade i jebat politicarima sve po spisku !!!!
BOJKOT IZBORA. Kome trebaju Izbori u BiH, građanima sigurno ne trebaju.
Hebes izbore! Tek kad budemo se razisli bice svima bolje! Ni 1000 poplave nas nemogu ujedint i nemoraju. Mozemo bit dobre komsije. Ali zajedno nikad necemo napredovat. Hvala Bogu da mi imamo nasu Republiku Srpsku gde nam nemoze niko nista.
divljak hajd mar u sumu... nije grad za tebe i spomenem uzu familiju tebi i ovima sto te lajkaju... međedi sumski
Ne treba rs jos 1000 poplava, dovoljna je jos samo jedna i tamo stanovnistva nece biti jer nema vise pomoci ni od kuda. To vazi i za federaciju jos jednom glasajte za nacionaliste i pomoci nema iz inostranstva to su vam porucile sve inostrane zemlje.Potopite se.
Glasala bih, ali fakat ne znam za koga, svi prethodni su me razocarali. Hajde, do oktobra valjda skontam, dok malo "proucim gradivo"
...elections igonred :)
napredak i pomak s nulte točke u naredne 4 godine. ignored.
...anyway.