Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasat ću za onog koji hoće rat da mogu i ja ko izbjeglica za njemačku
I tako cirkusijada pocinje, glas 20 KM , komsije se posvadjaju i ne govore do januara 2019 godine dok ih kriza sa parama ne safata pa se pomire do narednih izbora i tako u krug svake dvije godine , da bar objedine izbore pa da komsije govore 4 godine i to bi bio napredak
Ma ko kod nas glasa i bira politicare? Ne biramo ih mi. Ko od nas bira Bevandu, Genjca, onu ruznu babu pa i oni sto joj je kicam otisla od sjedenja i ostalu bagru. Niko njih ne bira al opet budu u vlasti. Kada bi mi glasali i za stranku iz Mongolije opet bi ovi pomenuti bili u vlasti.
SAMO FALATAR !!!
Pa kako su, AH 100 MU MRKVICA, dosad mogli provesti tolike DEMOKRATSKE izbore, I TO BEZ IKAKVOG ELEKTRONSKOG NADZORA, eno potpunog elektronskog izbora i u BANANA DRŽAVAMA, da ne spominjem EU NISMO SA VAKVIMA ZA NJE NIKAD. :) JOŠ JEDNA PREDIZBORNA UBLEHA, da se opet dočepaju mandata, para i vlasi , BEZ IKAKVIH POKAZANIH REZULTATA U PRETHODNOM !
Ja ću glooosat za SDOoo
demOKrOtijOoo
@dreamm ja sam rođeni sarajlija ovco sda-ovska
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trebali te sacekati 9 Maj, "SMRT FASIZMU, SLOBODA NARODU" ... :/
Yebat ih...
izmori
Pored Ščepe spijuna i narkodilera, onih peškira iz naše strane, onih iz SDP-a koji kažu da su pripadnici tzv. "vojske republike srpske" naša braća a ne arapi, nemamo izbora osim SDA ma koliko loša i ona bila.
izgleda da nece imati smisla glasati ako se ovi danas ne dogovore