Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li onda uopšte uplaćivati zdravstveno? Što da plaćamo zdravstveno kad za sve idemo privatno i plaćamo usluge
@AtilaBitch zbog toga ljekari i strajkaju, dosta vise kradje na racun ljekara a sa grbace pacijenata!!!
sve se mora platit..zavoji, šprice, najbanalniji pregledi, lijekovi od 15 KM... čemu služi osiguranje, zna li neko?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dati doktorima oduzet politicarima eto resenja
Treba narod stati na stranu vlade i udariti po doktorima. Taman i ovo malo doktora sto je ostalo potjerati da srecu potraze u Njemackoj i rijesen problem - nece imati ko strajkovati. Sretna vlada, sretan narod...
Aha .. onda cemo umirat od gripe kad bas ne bude imao ko lijeciti , a mladi odoše a doktora u penziji sve vise .. nema specijalista za koje treba 6 + 6 godina skole .. a nece niko da radi za 2000 KM kad moze za 5000€ u NJEMACKOJ
Mogu li ljekari traziti zabranu iaplate plata parlamentarcima jer ne rade svoj posao?
Ogorčena sam po ko zna koji put na te naše "medije" ako se većina od njih tako uopšte moze i nazvati! Da je kojim slučajem Angelina Jolie učinila triput manje od naše Lejle Hadžikadić, bila bi to udarna vijest!
Sve vam malo, pojedini ljekari ne prime na dan 3 pacijenta i to im je puno...da kojim slucajem rade privatno primali bi ih na desetine i nebi se ljutili sto dolaze. Sve vam je malo, pa dokle vise?!
Neradnici i lopovi samo żele pacijente ovim putem slati u privatne klinike tj lićno seni. Majku vam lopovsku
Mnogo ljudi i ne zna da je štrajk, pa se ljute kad dođu kod ljekara! Čitaju samo tračeve po novinama i portalima, ne prate aktuelna zbivanja! ljekari su jasni u svojim zahtjevima, oni su dogovoreni ranije, ali nisu ispoštovani, kao ni milion drugih stvari koje su lideri obećali "svom narodu". Ne možete se ljutiti na doktore, ako drugi štrajkuju i traže svoja prava, mogu i oni!
A zašto su onda ti doktori potpisali ugovor u kojem stoji "raspored" povećanja plaća i do kojeg roka, a sad bi sve odjednom. Pa onaj njihov predstavnik je neki dan jasno rekao da "namjerno" sad štrajkuju 1 mjesec pred izbore i da posloje izbora neće štrajkati "jer neće biti koristi" ako to nije politički motiv, onda ne znam šta je.Dr. Tanović iz Opće bolnice je prije 2 god. bio kandidat za načelnika općine. I onda kažu to je "samo" 2 miliona. Đubrad parazitska
@DexterTZ A zašto, da li ti doktori rade adekvatno plati. Paraziti koji ne rade ništa samo se šetkaju po hodnicima, treba im smanjiti i ovo što primaju, jer nisu zaslužili. Pola njih nema pojma o poslu, plaće dati samo deficitarnim specijalistima.
Podrska ljekarima!
Zašto? Nisu zaslužili ovo je sve politika, dobili su šta su tražili, neka se pridržavaju rokova koje su i oni sami potpisali.
Sve smo blize Sjevernoj Koreji u svakom pogledu
bih (namjerno mslim), na izdisaju. Samo muslimane pustiti da vode državu i da kradu. Ne praviti probleme, sve na finjaka i čekati. Samo malo strpljenja i oni će za nas uraditi posao. Braćo, mirno, strpljivo i na finjaka.
Navodni muslimani uništavaju narod kako znaju i umiju
diktatura, islamisti