Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate broj sa tablica,sankcionišite vozača prema važećem zakonu i propisima.Pririsnite idiota dok ne propjeva ko je Spiderman,pa onda i njemu sankcije kako piše u zakonu... Gdje je problem???
Problem je sto kod nas nema strucnog lica da taj posao odradi ... gdje god da prijavis kaze nije nasa nadleznost evo zovi na ova broj i tako sve dok ljudi ne odustanu sto im i jeste cilj ...
Čuj muzike, oj hljebe.
Znam ovog Sarajevskog Spiderman-a. Možete ga dobiti na ovaj broj 061159110 . Odaziva se na ime Sake i možete ga zvati na rođendanske zabave.
Serete vi puno. Nasmijte se nekad u zivotu. Jadovi.
Bolje njega gledati po gradu,nego slusati gluposti SDA lopova
nekad se kacilo za tramvaje sad to vise niko ne koristi pa se kace za auta.
Doletio Spajdermen u Kakanj na Termoelektranu, pogleda oko sebe pa kaže "gdje ću sad u PM "...
Spajdermen sa Kobilje Glave
Pa ima ovog svugdje na svijetu, zasto nebi i kod nas malo. Haj ublazite malo te konentare.
Šta se sve radi samo radi 👍 gdje je otišla ljudska svijest,iluzije su preuzele upravljati čovjekom u potpunosti.
Spoder-man
SJELA BI MI U TERENCA,, UEEE MALA BI SAMO U BENCA UEEEE
Poželio izgleda bolničke supe..
Logicnije je da je odjeven u narodnu nosnju.....
grupise se liga pravde spajdermen prvi stigao
pa kaže spiderman dok se vozi na krovu auta u dubokoj noći u Sarajevu;GRAD SPAVA ČUJEM MU DISANJE I PLAČ BEBA KOJE TRAŽE SISANJE-(TBF-GRAD SPAVA)
pa kaže spiderman dok se vozi na krovu auta u dubokoj noći u Sarajajevu;GRAD SPAVA ČUJEM MU DISANJE I PLAČ BEBA KOJE TRAŽE SISANJE-(TBF-GRAD SPAVA)