Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba nama kit , mi imamo plavog Bakira koji tjera hiljade ljudi na samoubistvo i bijeg iz države
Ili ne znaju sta rade ili su u govnima tolikim da im nema nazad
Djecu treba odgajati da zna razlikovati dobro od lošeg a ne praviti debile koje odgaja tehnologija! "..eto ti tablet zabavi se, zar ne vidis da pričam s komšinicom"...
Plavi kit je dobra stvar. Ucerat djetetu, ako ga sa 12 godina je8ena igrica moze natjerati na suicid.
ima li iko link te "igrice"?? Meni to nesto fantomski zvuci....
Kako odmah prebacite sve na škole, to je čudo jedno. Šta znaju nastavnici o tom problemu? Ništa. Samo iz medija. Izvolite upozoriti i roditelje da obrate malo pažnju na svoju djecu. Neka Ministarstvo sa "stručnjacima" organizuje predavanja za svu djecu pa neka obiđu fino škole ili odrede neki veći prostor, pa da se nekoliko dana ozbiljno o ovome svi informišu. Ovako će biti "mi smo rekli školama" i Ministarstvo završilo svu svoju obavezu. Reforma obrazovanja - obični quratz.
Ma kakav "plavi kit" imamo mi pojedince u ministarstvu obravovanja puno opasnije po našu djecu.
Ovim pumpanjem situacije i medijskom hajkom samo omogućavate da djeca željna pažnje i djeca sa ne dovoljnim kućnim odgojem simuliraju i koriste situaciju pa čak se i predstavljaju kao administratori igre ili se samopovrijeđuju da bi dobili pažnju. U roditelje sa nedovoljnim informatičkim obrazovanjem još više usađujete ne sigurnost što produbulje dubiozu i pogoršava i onako slabo informatičko obrazovanje!!! Razmislite malo!
Ne shvatam kako se ne moze uci u trag serveru/ima na kojem se vrti pomenuta igra???
ovi mediji rade na promociji svega bolesnoga
Opasnija je SDA..
Nema gore igrice nego HDZ SDA SDS SDP itd
Veća je mogućnost da se neko odluči na samoubistvo zbog vaših promašaja ministre, a po pitanju Zakona o obrazovanju u svim školama i obrazovnim ustanovama KS....Mislite li da svojet počinje od vas???????
Ma kakav kit više nek dođe u neum pa ćemo vidjet ko ce izvršiti samoubistvo