Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoće crknuti bankomat sa kojeg dižeš platu sa računa Bosne i Hercegovine
Genocid je Presudjen.dokazan.Politicko Vojno Policisko rukovodstvo RSa je presudjeno za Genocid zlocin.
Pa u čemu je problem ako je međunarodni sud presudio da je bio genocid neko ga je morao i napraviti ili su sami nad sobom napravili gencid. A šteta se mora platiti druže ja bi podržao i da neko traži od Bošnjaka naplatu ako su činili štetu drugima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako cijelom svom narodu namecu etikete. Vi da ste normalni kao sto niste i da se ogradite od zlocinaca svima bi bolje bilo.
Nisam vidio značajniji otpor naroda ovoj politici
Genocid je Presudjen.dokazan.Politicko Vojno Policisko rukovodstvo RSa je presudjeno za Genocid zlocin.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Suzivot ne znaci pristajati na laz kojom obmanjujete sami sebe, Amidžiću moj.
Srpski narod ce biti ok...barem onaj normalni dio koji ne podrzava ghenocidnu tvorevinu
Srđan Amidžić je upravo savršen primjer kako se ideja o grnocidu nad Bošnjacima prenjela i na mlađe generacije i da im je postala životna vodilja i politički cilj.Upravo je on primjer zašto je rezolucija potrebna i zašto zabranu negiranja genocida treba provesti strogo i odlučno bez kompromisa.On je upravo dodatni dokaz da je ovo trebalo uraditi i ranije i da se u interesilu mira mora zaustaviti prenos zločinačke ideologije na buduće generacije Srba.
A šta ako je to istina ? Nije normalno da 50 % građana ne želi tu državu. Nije normalno kolilo parlamemata imamo. Nije normalno koliko ujljeba i korumpirani političara imamo, koliko ratni zločinaca, koliko jama, koliko kretena, koliko veš mašina u rjekama.. Ja ovu BiH i njen narod prezirem
Nije normalno da se dopustila ghenocidna tvorevina....sve ostalo su posljedice
Dal si ti normalan i uzimas platu iz kase Bosne i Hercegovibe jms.
SAD SU VAMA PUNA USTA CIJELOVITE BIH, A I SAMI ZNATE DA JE SVE OSIM CJELOVITA I NEZAVISNA DOK SE GOD KROJI POLITIKA U ZAGREBU I BEOGRADU, BOŠNJACI ŽELE CJELOVITU I NEZAVISNU BIH ZA SVE NARODE U BIH VEĆ 30 GODINA, A VI STE SE SAD SJETILI DA BI BIH MOGLA BITI TAKVA
Ti si dodikov sta od tebe očekivati majmune jedan.
A znas dzukelo dizati dooobru platu na bankomatu koju ti daje BiH.
medije nebi trebale objavljivati ove nebitne izjave sitnih ribica
Pa, naravno da nije ‘normalna’: dva entiteta, distrikt, deset kantona, visoki predstvnik… otkrio si toplu vodu. Sve ostalo što si rekao glupost je i laž.
rs nije normalna i takve Anomalien kao ti tvoj ti poglavica a naravno da vam je ta tvorevina na genocidu upitna i vi svi koji to i dalje radite ....
Bilo kako bilo vi ste Genocidan narod
Amidža napuši se Rudolfa
Evo upravo gledam video gdje Dodik prije nekoliko godina govori da je u Srebrenici bio genocid.
pitanje opstanka ovisi o vama, a cini se da letite ka propasti sa tom politikom. slazem se da bih nije normalna drzava, jer da jeste ti ne bi bio ni portir a ne ministar.