Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da, za računanje prosjeka je potrebno poznavanje Fourierovih redova, višestrukih integrala .. olakšali ste život mnogima!
Idi uci IM2!!!!
vidiš da sam sva u tom duhu :p
sta je Rchard Branson, inace vlasnik preko 400 kompanija - Virgin corporation rekao o skoli!?
*** skolu djeco, droga je cudo ?
al' znas sta.. ima jedan problem... PA NISMO MI SVI RICHARDI BRANSONI KRALJU :D
Fakat, iznenadjuje me to "n" u predmetnom terminu. Hmm, predugo sam boravio vani. Inace, ne vidim cemu uvrede... A gdje je tu odgoj? C.c.c. usijane glave!
pranje para aplikacija, imaju li gdje pidatci koliko je kostala, plus imaju bug na nekoj stotoj decimali dodaje jedinicu?
Što je BHS? Samo ozbiljni odgovori moliću lijepo.
Bugarsko-hebrejsko-somalijski jezik
Kakvi kalkulatori uspjeha u školama. TEST ZA SVE! ... a ne na osnovu ocjena... nije kod svakog profesora jednako dobiti npr. 4 ili 5. Zašto imamo onda toliko NEPISMENIH?!
jeste li napravili Calculator za JMBG?
Moga sina će njegov babo direktor škole upisat, ja sa tim veze nemam
kad sam ja fiziku učio za upis u srednju, hajd što ima ono m, km, kg.. ali km/h i slično, reko otkud sad to prvi put vidim :D
kad si glup, a garant si i sad glup ...
jesam, ni sad mi nije jasno
Šta ce kalkulatori i pm. kad je 10% Bosanaca nepismeno hajde bgt
Sad ko nema vise stela,kod upisa???