Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO JE KRENULO NAROD CE ZE UHVATITI ZA VRATOVE A,POLITICARI ZA PUNE NOVCANIKE.
Samo naprijed babin sine! Izgubio si izbore na Kongresu SDA, daće Allah dž.š da i izgubiš i ove pa da nam zelene krvopije siđu sa grbače, da živimo ko ljudi!
Samo naprijed gosp Izetbegovicu, NAROD ZNA, narod je uz vas !!!
Prava Himna SDA Ponoc je prosla,utihli glasi, Hare se sprema,dupe da spasi. Dzada je cista o ljudi moji, na dzadi Hare sa torbom stoji, potrca s torbom niz strmu dzadu, on znade ljude sto Bosnu kradu. Potrci Hare-udari spuru, jer ce te Bosnjo zegnut po turu. London daleko-Istambul blizu, za Tursku Hare ne treba vizu, al mora turcima udarat lizu.
HEHEHEHEHEHEHEHEH! A STO GORI POD NOGAMA...............! CAO I NIKAD VISE....! NAPRIJED SA ZLATKOM I ZELJKOM....!SAD ILI NIKAD...!
Svi Bosnjaci u necemu pobjedjuju; jedni u anketama,SDA u stafetama, Radoncic u salvetama, Hare-Cera u raketama.
NAROD ZNA........Naprijed Bakire...
-Oni pobjedjuju u anketama, mi pobjedjujemo u stafetama, sto se mom rahmetli babi nose, s kim se Bosnje dice-ponose, Bosnjackom snagom svjetu prkose, goli i gladni-noge im bose, nece opanke Srpske da nose. IZBORNE PAROLE OD BAKIRA -LOLE !
Naprijed Bakire,samo naprijed...
Zna Junior koliko je para trehnuo da ih kupi.
\"Uz opasku da svako ko radi i griješi, kao jednu od grešaka svoje stranke, koja sada mora biti ispravljena, naveo je odnos prema borcima\" Hoces reci lopino da ces sada mom babi koji je cijeli rat branio tvoju smrdljivu guzicu vratiti invalidninu koju si mu ukinuo? Insallah na lijekove potrosio sve sto si pokrao kako mom babi tako i svim onim borcima koji su cuvali tvoju smrdljivu guzicu ... Btw ... SDA branila BiH? ... Ajd u ...!
Biti lud e to nam moze prozuiti, a biti realan tu je malo zakasnio...
Ja cudne budale, Allahu dragi ... Evo vam nekoliko citata iz ovih hajvanskih - prevarantskih nastupa \"Narod zna\", . . . Poruku o narodnom pamćenju uputio je podsjećajući i na SPOSOBNOST svoje stranke da USPJEŠNO formira vlast \"S ONIMA koji su NAS NAPADALI\", kako je kazao. . . . \"Vratite dizgine vlasti onima koji znaju (VARATI) i umiju (KRASTI)\", PORUČIO JE na kraju biračima. Ljudi, izbori su blizu !!! PAMET U GLAVU !!! Da ne \"saznate\" jos vise u naredne 4 godine ...
a sta ovo SDP i SBIH vode prljavu plaćeničku kampanju preko komentara na sa-x? vidi se da su se preapali da ne izgube izbore, pa sad placaju djeci da pisu gluposti u komentarima. sramota!
ma dobro citam, lopov bakir pokro kriminalac.... imalo ko kavih dokaza o to me ja bih rado da cujem, a ne ko kave zene se raskokadakale lopov pokrao sve... pa sta je pokrao gdije mu je to?aj da i ja znam da mogu da pricam da se ne glasa za sda.... a pogotovo za rahmetli Aliju Izbedbegovica, gdje su mu ta bogastva sto je oteo od naroda..... samo me jos jedno interesuje svi vi koji kritikuje ratnu politiku bih, sto se tada niste javljali vec sad ko misevi, ko biva pametni... dragi moji iskreni bosnjaci, pljunut u ruke poranit ujutro pa radit ili se knjige fataj pa uci, tako se nesto postize... sve ostalo je samo zamajavanje