Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nego kad ce ovo laktasko krme biti uhapseno ili zakon nije za sve isti? inace ko je ubio onog inzinjera u Bluci koji je gostovao na 60 minuta?
takozvana i prije svega zlocinacka i genocidna tvorevina treba da se UNISTAVA sto prije to bolje.
Pa mene interesuje dali ima neko normalan da objasni zasto je ovima u rs toliko stalo da OHR ode, ne samo meni jer ja nesto i znam nego ovim glupacima iz EU.
zasto prenosite njegove komentare.budalu treba ignorisati
Ko koga ovdje zavitlava. Kao ono pricalo sa Solanom i nesto predlagalo. Kopas Mile kopas da izmaknes sudu, ali uzalud jer ti istice rok trajanja.
krme
I neki onda kazu da je dodo pametan politicar, na to se mogu samo nasmijati. Ako jednom politicaru nije jasno da ce OHR ostati sve dok se Ustav Bosne i Hercegovine ne promjeni u takvoj mjeri, da zemlja moze funkcionirati brez visokog predstavnika onda stvarno neznam o cemu on uopste razmislja. Dodo misli da ce poslije pocinjenog genocida u Srebrenici evropa i SAD dopustiti, da on vodi ovu zemlju svojim putem, a znamo svi kakav je njegov put za ovu zemlju i kakvo misljenje on ima o Bosni i Hercegovini. Zato dodo prihvati ustav sa teritorialnim jedinicama baziranim na ekonomskim principima i niko te nece dirati, OHR ce otici zauvijek a mozda uspijes pobjeci i optuznici koja te tereti da si krao svoj narod, i sve tragove tog zlocina zamaglio nacionalistickom i bahatom retorikom.
Uh opet Traktoras iz Laktasa...... Jadan si ti a jos vise narod koji predstavljas.
seri, seri mile
Europejac veci od sefa mu Solane.