Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali samo pod uslovom da se detaljno ispita pod kojim okolnostima su zarazene HIV-om. Razgranicio bih osobe narkomane koji su se zarazili od onih koji su zarazeni u braku od strane de.bilnih bracnih drugova, kao i djece koja su rodjena od strane majke koja je bila nosilac HIV-a... Dakle, detaljno ispitati pa pomoci... Ovoj drugoj kategoriji u dogovoru sa vladom Rusije, izgraditi u dalekom i najzabacenijem dijelu Sibira ustanovu pa ih tamo zatvoriti.
HIV moze da dobije SVAKO od nas. Od profesora, prostitutki, doktora, cistaca ulica itd. Ne vidim NIJEDAN razlog za diskriminaciju tih ljudi jer ne postoji nikakva opasnost od njih po socijalni zivot i aktere socijalnmog zivota. HIV se prenosi iskljucivo sexualnim putem a ne druzenjem. Sto ih vise dikriminiramo, smanjujemo mogunost njihovog lijecenja i time povecavamo vjerobvatnocu za sirenjem te opake bolesti.
Sto.ko glu.pa bosanska zatupljena primitivna, to ne mozes nikad znati. Na kraju krajeva imas djece koliko hoces na koje je HIV prenesen putem majke pri porodu. Sta bi njima rekao? Idi.ote glu.pi, nekad me stid sto sam Bosanac kad vidim koliko smo zatucani! Fuj pokvari mi jutro!
Ko im je kriv sto si se se.xali sa svakom osobom na koju su naisli :$