Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mlada djevojka,još maloljetna,pokrenula akciju za pomoć bih u jeku poplava...o jebmt pa ovi naši punoglavci nisu sposobni ni za šta kad im tuđa djeca moraju pomagati
Preuvelicano kako samo klix zna. Ali ovo i nije bosanska prica.
Proglasena omladinkom godine u mjestascetu od pet hiljada stanovnika. Poznata tamo i na klixu.
U ovoj zemlji nebi svakako ništa postigla niti bi imala bilo kakvu podršku, kao i 100% svih ostalih mladih ovdje...dakle, ona nije naš uspjeh, nego uspjeh Finske. Ne kitite se..
Lijepa bosanska djeca gdje god dođu pojačaju bolji dio društva.
Finske novine a pise na švedskom...
Elezović je nagradu zvanično preuzela na svečanoj ceremoniji u novembru ove godine u Finskoj. Ja koliko znam da je oktobar mjesec, valjda ce preuzeti.
Posto provatno poznajem Aminu, ona je nagradu preuzela prosle sedmice. Tako da je to samo pogreska u textu! :)
BRAVO DJEVOJKO! Da si u BiH, ne bi tvoje želje i tvoj afinitet prema politici, mogli doći do izražaja. Bar ne na taj način kako to tamo radiš. Imamo mi pametnih mladih mozgova, ali ne mogu doći do izražaja u BiH.
@mirsad52, ne bi sigurno. Ne bi došla do izražaja. Mlada je neiskvarena i lopovi joj se ne bi dali njima približiti. Oni su krug zatvorili i poštene ne primaju sebi blizu.
Silent Gdje si, lajkam a ti ništa. Tužan.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bravo, ljepotice, cestitam na uspjehu! ... neka ih aBd jos mnogo bude :*