Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narkotici i Prevara sa svoja dva poslanika mogu jedino da okupe Busuladžićevce i Zukorlićevce iz Sandžaka. Koliko znam sve bošnjačke partije iz Bosne su odbile bilo kako okupljanje sa ovom partijom koja izvan Kasabe nema 900 glasova.
Kifla Kartel Dino i ekipa
Hajd što kopirate Srbe sa nekakvim saborima, al što se spuštate na Vučićev nivo? Bošnjacima nije potrebno ispiranje mozga, zato je SDA otišla u opoziciju, gdje će i ostati, nadam se, do njenog konačnog kraja.
postoje dva provjerena recepta: prvi se zove Oluja Hrvatske, a drugi UČK Kosova - Mi, Bošnjaci, idalje vjerujemo u grand prodakšn zvezde granda, jugomanijakalno paćeništvo i nadu u bolje sutra za suživot sa srbaljoncima
Ko tebe Omerovicu u politiku odvede... na cehri ti se vidi da si capi i kukavica, za 2.000 KM bi majku prodao
Mi želimo da odnos sa Bošnjacima popravimo a ne da nam bude još gore.
Samo vi pravite skupove,tako je bilo i 92,SDA ljudska prava sva,pa rat,genocid,M.Cengic i svita se ispalise,ostase ovi danasnji heroji i rvi, nazalost danas bez boraclog dodatka,napravite sastanak da ga dobiju bolje bi vam bilo,svaki dan ih 20 umre,stidite se.
Vučić je ponovo pokazao kakav je čovek i da je uvek spreman da sredi situaciju, za razliku od drugih.
Neće se čekati Vučićevo, nego Bakirovo odobrenje. Ako Bakir kaže ''jok!'', nema se tu ko šta sastajati. Vučić je vlasnik svih Srba na planeti, a Bakir svih Bošnjaka.
Bakir ima 50 poslanika u skupštini a narkotici i prevara 2 i oni ko fol nekog okupljaju 😂😂😂😂😂 . Jeste li vi ludi ili glupi, ja mislim oboje...
Omerović konstantno potencira na tome da razdvaja narode osim da spaja narode.
Vučić je svojim gestom pokazao da je spremna da zaboravi prošlost i izgladi odnose.
Pokazao je koliko je zapravo veliki čovek i da želi da poboljša odnose a ne kao Omerović da samo pogoršava.
Lijepo si ti to sročio, Omeroviću, ali si zaboravio jedno: tvoja stranka je Bošnjacima nanijela štete skoro koliko i Vučić
Cuj Vučić naneo, Lijepo koliko si glup!
Kako ovaj izmišlja, ceo život rade po svom sad odjednom ima treba odobrenje
Omerović opet izmišlja gluposti. Od kad oni traže nečije odobrenje?
A zašto bi Vučić imao problema sa tim ?
Vučićeva ponuda da finansira skup pokazuje njegovu želju za izgradnjom pozitivnih odnosa s Bošnjacima i drugim narodima.