Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljacino sandzacka, ne pisi velikim slovima jer je to nepristojno. DODZE i ti do Sehera! Kad si vec dosljegao do Sarajeva mogao si naci neku vecernju skolu da malo gramatiku i pravopis tebi novog jezika naucis, umjesto da se sunjas po Ferhadiji i gledas ko sta radi. I ne seri previse jer ocigledno da puno pametan nisi.
MA NEMATE VI POJMA STA JE TRAFIKING,I KOJA MAFIJA IZ RUMUNIJE,BUGARSKE I SRBIJE STOJI IZA TE DJECE I RASTURA IH PO EVROPI DA PROSE ZA NJIH A MAFIJASI SE BOGATE NA TOJ DJECI,NISU TO DJECA IZ BOSNE I HERCEGOVINE,ONI U KOJU GOD ZEMLJU DODZU NAUCE JEZIK JER MORAJU ZBOG ZLOSTAVLJANJA TIH MAFIJASA,PA GDJE BI DJETE OD 4 GODINE ZNALO U 23 SATA NAVECE STAJETI NA FERHADIJI I PROSITI A IZA COSKA MAFIJAS KUZI I SVAKO POLA SATA KUPI LOVU,PRATIO SAM TO JEDNU NOC STA SE DESAVA.AKO SU IZ BIH TA DJECA KAKO MOGU DIO ZIVOTA PROVESTI PO RAZLICITIM ZEMLJAMA I KO IH PREBACUJE PREKO GRANICA????????TA DJECA SU ROBLJE I ZRTVA TRAFIKINGA,MAFIJASA SA BALKANA KOJI IH RASTURAJU PO EVROPI I PRODAJU,SEXUALNO ISKORISTAVAJU I TO SE NAZIVA TRAFIKING GOSPODO DZUMHUR JASMINKA I NIVES JUKIC PA BAREM BI VI TO MORALI POZNAVATI,KONTAKTIRAJTE OMBBUDSMANE PO EVROPI I PITAJTE NJIH O TOJ DJECI I TRAFIKINGU POSTOJI SVE DOKUMENTOVANO GOSPODO I SNIMLJENO OD POLICIJE EVROPSKE.
zasto ne reci da su svi ti prosjaci muslimanska djeca
Prosjacenje bi vrlo brzo nestalo s nasih ulica kada bi primitivci prestali davati novac. Ne bi oni stajali na raskrsnici pet dana da ne dobiju ni marke. Ali, nasi primitivci vole da ih narod gleda dok oni kroz prozor golfa II pruzaju markicu musavom cigancetu.
d e p o r t i r a t i , a do tada drzati \"iza zice\" u a z i l a n t s k i m centrima gdje ne mogu ubirati novac prosjacenjem, pa ce sami kopati i nogama i rukama d abjeze iz BiH.
Ovo su samo djeca i ona su natjerana da prose od strane svojih bezobraznih roditelja koje bi trebalo kazniti. Nisu djeca kriva sto su se rodila kao takvi. Ja imam uvjek bombona kod sebe u autu i to sigurno nece doci u ruke beskurpuloznih roditelja. Prosjacenje je svjetski problem i ne nasjedajte na ove primitivne provokacije od strane neprijatelja BIH. Pazite na djecu i budite humani, nikad se ne zna mozda ce jednog dana i vama necija humanost zatrebati...
Kukanje, jadikovke i prosjacenje - Jadniji ste nego sto se pravite!
Sve prosjake potamaniti