Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vam izdrkani svetosavci "Vašeg" JMB...........samo bosanskohercegovački se pika
Institucija Ombudsmena nije ta koja tumaci sta je u nadleznosti entiteta/drzave pa samim tim gospodja neka izadje iz bosnjacke nacionalne matrice o nadleznostima i posveti se onome zasto je placena.
Sramota je da se preko djece guraju ti neki nacionalni hirovi i neki dogovori ispod stola....Stidite se.
Sve više i više gubim vjeru u bolje sutra u ovoj državi. SDA nas je unazadila 50 godina, ajde što jee, nego što nastavljaju uporno, užas
djeca ne smiju biti žrtve političkih neslaganja, užas jedan
tako nas SDA bruka na svakom ćošku
zna li iko šta ovi ombudsmeni rade osim što daju preporuke? samo ta funkcija ništa ne znači. za šta gospoda tačno prima plate?