Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi odbusmeni samo uzimaju pare sve to treba rastjerati
U ovoj Bosni go obdusmen do obdusmena... Kamen digneš ispod budu dva obdusmena.
Sve je palo, svaka kritika pojedinaca, SDA je sve ukinula od 60 minuta do sedmičnih časopisa kojih su se bavili istraživačkim novinarstvom, sada još da Avaz (koliko god on ofiran bio) stave pod svoju kontrolu, to je to...
Kako na lošem nivou stanje u medijima, Zar FTV i RTV BiH nisu javni mediji, koji ginu za istinu i pravdu.Pa evo, upravo radi toga, Bošnjaci im taj predani rad plaćaju makar i protuzakonitom naplatom takse preko računa elektroprivrede i očekuju još predaniji i istinitiji rad.
Inicijativa za izmjenu Zakona o slobodi pristupu informacijama!!! Ma nemoj! Ko stoji iza inicijative ? Gradjani BiH IMAJU PRAVO DA ZNAJU STA SE SVE RADI U NJIHOVO IME! Molim kliks da napise clanak o ovoj inicijativi da se upoznamo sa slucajem. Ma jos nam samo treba totalna zabrana o slobodi pristupa informacijama ,ta sloboda ionako nika nije kako treba zazivjela na ovim prostorima. Mi zivimo u mraku i donose se svakojake odluke u nase ime a da zato nemamo pojma!
...Narode ako se ovo desi nastupa totoalno mracno doba za stanovnistvo BiH!
Ispričala nam je nešto što nismo znali haha
J363m tebe i Ombudsmen gdje radis. Licemjerje (hypocrite)
vodu vari vodu hladi........eto gdje i sta rade
-- KAd nije bilo ALije BiH bila na 19tom mjestu Pod sinom BAkirom na 65 ! I treba, sin je po nekretninama već nadmašio oca a šte tek reči sa porodicu Sebije. Sestra Izeta kupila kameni dvorac na moru, vakifi bili rogatičani AMir Zukić i filmofil DIno Konaković !
BAkire halali http://www.dnevno.hr/wp-content/uploads/2016/10/izeta-i-mirsad-riva-film.jpg
al ga ovi ombdusmeni ublehare primaju platu po 5 6 milja da bi konstatovali nesta wtffff bez ikakvih ovlastenja nam i ne trebaju samo trose budzet dzaba