Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo kaze Tadic a onda se 'ispravila'..nee Tadic nego onaj drugi predsednik, Djindjic. Ali, Djindjic nikad nee bio predsednik vec premijer a predsednik je bio Kostunica. Nije to greska ove krmece glave vec neznanje..kad cuju sta sve ovi teroristi javno govore njihovi mentori i sponzori kosu cupaju.
Vi nekog nazivate teroristima a odgovorni ste za 150.000 zivota 1.000000 protjeranih.
Albancima je bitno da je Srbin ubijen, sad jel Tadić, Đinđić...
Nije bio ni predsjednik, bio je premijer. Isprosipala se žena samo tako.
Ti šiptari nemaju pojma ni ko su ni gdje su.Banda
Ebiga PROMAKLO 😂
Svaka njoj cast.Jasno i glasno kaze istinite stvari o politici koju vodi Srbija .Tako se vodi drzava a ne stalnim popustanjem, ne reagovanjem, snishodljivoscu,ulizivanjem itd.,kao sto je slucaj kod bosnjackih politicara.
Servi uvijek ugroženi hahah Balogo državama koje ne granice sa njima...
Pa i vi stalno kmečite o genocidu, o uzp itd
Nista nije omasila. Ubijen je Dzindzic najveci evropski poliyicar svih vremena.
Pekao vola na Palama haha i sa Karadžićem je bio jako dobar. Ali nema Bošnjo pojma, a misli da sve zna! Zato i nemate svoju državu već ne znam ni ja šta sa visokim predstavnikom!
Kako ova Osmani govori ovako dobro engleski, šta je ovo?
RS Je smetnja za buducnost, za odnose..... ne samo Bosnjackog i Srbskog naroda, vec za citav Balkan, jer se ovaj teritori Zloupotrebljva od Srbske strane .Zeli se nadomjestiti izgubljeno u Hrvatskoj i Na Kosovu ......time je RS potencijalno zariste za potkusurivanje i novi Krvavi Sukob.-
U RSu se već dogodio jedan genocid 95.Da skratimo,samo može doći do ukidanja tog entiteta za mir.
Role...tivra se ti ukidanju kantona i tim parolama, jer mi se kosa dize od pozivanja na rokanje.EoO svaki put od mene lajk dok ne umres, 💯, al nemoj boge ti tvog oko puskaranja.Nije to za tebe.
Borhan Tadiq kako bi mu spuco 308 winchester kao divljoj svinji pola glave bi mu otkinuo
Hey tigre ybm ti i krst i vjeru i nakrivljenu ikonu na danasnji Petak. ❣