Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudi me kako ih ne poruse vjetrovi, gromovi i zemljotresi sta rade u islamskoj zajednici i hodze po dzamijama. Prljav i oneciscen novac tece kroz IZ, naplacuje se ono sto je u Kur'anu zabranjeno, politicki govori, kurbansko meso se u smece baca, koze i ostatci se bacaju po smetlistima ,hodze postali reketasi citiram '' moras to platiti ili nema nema dzenaze'', ''Nijedan hodza nece klanjati dzenazu dok se ne isplati sve'' i to Allahova rijec i propovijedanje vjere?
Božija kazna, slabo se ima morala, voli se ukrasti
Slogan jedne banke kaze: " Zivot donosi neizvijesnost, a nasi krediti sigurnost". Znaju li hodze ko i kako stvara zivot, a ko i kako stvara novac ..? https://goldsilver.com/hidden-secrets
po prvi put se u BiH priznaje majka priroda i ovo je njeno djelo, inace je Bozija kazna za ostale gradjevine
Evo i dan danas u Tešnju nisu napravili munaru koja je pala prije 2 godine.
U Banja luci od vjetra slomljen kriz na crkvi ovdje stradala maunara..🤔 Kako to niko ne vidi kao Božiji znak..
to je neki znak
Priroda se okomila na bogomolje. Tamo krst, ovdje munara. Nema vise gdje ih nisu nacickaklili. Svu su prirodu unistili. Tako im i treba.
dragi Alah tako stjeo. daje napravi pa daje srusi. nemre niko protiv Alahove zelje.
Čim je neko ne nevrijeme, poplave itd. odmah neki pišu da je "božija kazna". A sada ništa?
Halal izgradnja.
Podiže nam se asfalt padaju munare,ruše se mostovi .Strašno koji fušeraj .
Trijes u guzici, prvi put čujem za naselje kod Sarajeva koje se zove Grivići...
@Senzejšn Grivici kod Hadzica!
Izgleda dajeo ovdje neko tokom izgradnje sparao na zeljezu i cjementu
Allahova volja?Opomena?