Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vjerovatno su na okruglom stolu bili oni koji nemaju veze sa tim. Ima neka korist sigurno.
Da su znali za koji sljam se bore i idu ginuti garant da nebi, otici sa 17 godina u rat i danas biti odbacen od tih istih kojima si dao kakav takav mir moze se desiti samo ovdije kod bezobraznih ljigavih i zatucanih bh tzv gradjana koji kao nigdije na svijetu su arogantni bezobrazni primitivni i zaostali pecinski hibridi, fujj
Covjek koji je poslije vec potpisanog mira krenuo u rat a svog punoljetnog sina spakovao u siguran trezor je izmedju ostalih zrtvovao i ove maloljetnike, njihovo djetinjstvo i kao sto vidimo upropastio im buducnost. Rat nikom nije bio brat osim uzeg kruga familije i prijatelja tog covjeka koji su iz tog rata izasli kao milijarderi i milioneri. Jednog dana ce nadam se pojaviti skup ljudi koji ce imati hrabrosti isto ovako javno kazati punu istinu.
čuj potpisan mir a Vukovar se rušio i i selo ravne, Arkan u Bijeljini i zvorniku, a JNA ne smije iz kasarne u Han Pijesku od c.tnickih hordi po obližnjim šumama!?😂😂
...te odron Srba na putu !😂😂🐷
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..to su oni koji su danas nemaju ni dana radnog,.. i koji CETVRT VIJEKA posle zavrsetka rata hodaju od kafica do kafica sa rukama u dzepovima i zive na jaslama drzave
@Romanija75 - i jos gore, kad poginu, optuzivali su Srbe da su na nevinu djecu gadjali. A vamo HIN same majke slale na ratiste. Pljuc .
@Romanija75 pogrešno na jaslama države žive oni koji nisu dana ratovali a maloljetni borci nemaju niti priznat ratni put.
Ovi komentari kao i generalni odnos prema ovim borcima su sramota, iskreno. Momci najbolje godine zivota dali za odbranu ove zemlje, takve kakva jeste, a sad ih se tretira kao smece. Vidio bih gdje bi vi bili 20 godina poslije, da ste bili u njihovoj situaciji. Svaka vam čast, heroji, i borite se i u miru za sebe jer ovdje vam niko nista nece dati lako.
@cemce - ma sve je to fino i krasno, samo nemojte vi ove maloljetne Isilovce da podmecete kao maloljetne "zrtve srbocetnicke agresije".
A danas ih i nevine zrtvujete na sudovima i karakterisete kao ‘okrutne vojnike’ koji su cinili zlocine zarad politizacije i izjednacavanja zlocina. Mars bagro!
A danas nažalost na marginama života, naravno ako nisu u nekoj od partija!