Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod mene se za vratove uhvatile komsije, ne znaju 'ko je kome usao u nekakvu medju...
Zalosno sto ce te se prije komsija sjetiti kada ti nesto treba, nego rod
Moje komsije su nasilnici, kriminalci i zlotvori. U ratu pokrali sve sto su mogli. Kad cujem "komsija preci nego brat" najezim se.
Osim ako nije 92', a komšija ti se zove Uroš!
Ne mora znaciti da vam je najbolji komšija onaj koji vam je najbliži, do vrata, meni je najbolji onaj na kraju sokaka.
jel se zove vasa ladački
Cuj ovog Secerkadica neradnika, da sporije i ljepse zivi i povazdan da sere. A ko ce radit i zaradjivat? Komunjara
naslov je tipičan sarajevski, šupljak do bola. istina je sasvim druga: sve je upitno što sarajlija kaže, a izdati će te za pet maraka samo ako mu to interes nalaže, u lice će ti izricati hvalospjeve, a iza leđa će ti j.e.b.at majku na kafu idu i na kafu pozivaju jer im je draže ispijati kafe nego raditi. dok ispijaju kafe došljake u sarajevo nazivaju seljoberima zbog kojih oni rođene sarajlije nemaju posla. protiv vlasti se neće pobuniti nikada bez obzira da li je vlast dobra ili loša, naučeni su da budu guženi vjekovima. još neke stvari koje su tipične za sarajevo: sarajevo je jedini grad u evropi gdje je normalno da mlađi ne ustupe mjesto starijima u tramvaju, zelene površine ispred zgrada se smatraju vlastitim prostorom u kojem se po vlastitom nahođenju uzgaja cvijeće i voćke, ako nema parkinga normalno je da se drugom blokira auto, pa nekad moraš trubiti ili čekati satima da ti se oslobodi izlaz, čim vide da si stranac očekuj da će te zavaliti u kafani......
@ mujo hrnjica đe si autonomaš da nam nebi fikreta doveo na vlast.
"komšije iz Kanade"
pa normalno da mi je komso preci ovdje nego brat u inostranstvu.. moj komso je osto sa mnom rame uz rame u ratu i samnom bio na liniji dok recimo brat je otisao ko kakva ***
Extra je ovo. al što po ovakvom zvidanu ljudi mili...
ZVIZDANU, jel te...
ping 127.0.0.1
24. svibanj/maj je svjetski Dan komšija!
Prisjetimo se "pipi.dugadevetka" da je poprilična vrućina i da po medicinskim preporukama osobe osjetljivijeg zdravlja trebaju piti više tekućine ( najbolje vode ), minimalno 2 litra na 24 časa, naročito ako duže vrijeme borave na direktnoj sunčevoj svjetlosti.