Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bem ti glup narod, samo kod nas svako pleme, svaki tor, svaki osjecaj sebi daje za pravo da bude NACIJA... sta i ocekivati kad je glavna lektira IVO ANDRIC, MESA SELIMOVIC i NJEGOS, nista od obrazovanja... ko ebe obrazovanje to ne donosi kruh, kruh donose MMF, USAID, BRACA ARAPI, BRACA RUSI... dok je god vama tako udobno UZIVAJTE U SVOJIM GOVNIMA...
@Sarajlija Srbi su imali sansu da pokazu Jugoslovenstvo 1991 ali su se svi izjasnili ko Srbi + vecina bivsih komunista iz srpskog naroda , ukljucujuci i vojna lica JNA su glasali za SDS a ne za tadasnji SKBIH-SDP. Sada 20 godina poslije Jugoslovenstvo je istrosena ideja bar za Bosnjake, Srbi u Banja Luci ogranizuju tribinu jer su uvidjeli da od veliko-srpskog projekta nema nista, vrijeme je da se promijeni ploca.
Radije jugosloven nego islamofasisticki rasista mosnjo.