Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u bih postoji maloumni narod koji placa ovakve debile i podljude,koji bi i rodjenu mater povalili za mjesto u stranci.
Da nema Islamske zajednice SDA bi imala 5% biraca Ovako ih u dzamijama nazivaju ,,nasi,,pa glupi primitivci glasaju masovno za ove. Zato mladi odlaze iz ove korumpirane drzave.
Sa njima u Evropu.
Glasajte za ove.
sda-df = građanska država. Bravo.
Najseljačkiji narod na Balkanu.
Jbg briga za narod ih tjera da ovako reaguju jek vidite sta su sve spremni za nase dobro
Po*erem se na onog ko bude glasao za SDA i ovu klapu trenutnu na vlasti na sledecim izborima.
Ovo kako se ponaša i šta radi mandžukić je za svaku osudu i sankciju, nemam riječi... Ali ovi trojkini fanovi i botovi, islamofobni, napali odmah na SDA i muslimane pa ih sve izjednačiše sa ovim akterom i još gore... A zaboravili kako se 'časte' crvenokmerski lideri tipa konceptualni nikšić.... I to po defaultu na svakoj sjedaljki....
Svi ste vi ista go.... I ovi sto su u vlasti (SDA) a još gori ovi sto mogu glasati za ove pećinske ljude!
Selje
Ali opet ima maloumnika koji ce glasati za SDA lopove, ne mozes ti nekome ko je zaost'o u razvoju nista objasniti, on ne vidi nista oko sebe i nije svjestan situacije, al eto bitno je da ne puca, a to sto nema marke u dzepu nema veze, norooood znoooo!!!
Dabogda jedan drugom oci iskopali.
Nista to samo nozeve u ruke i jedan indijanac manje,ovakvi se pitaju kod ridobrade spodobe nestajete INSALLAH☝☝☝💪💪💪
E to vam je SDA i u Sarajevu, i u Tuzli i u Mostaru i u Zenici… SDA su primitivci koji su spremni na sve i na svasta, samo pogledajte dokle su doveli ovu drzavu, do toga da svi zele da bjeze iz nje… Glasajte na izborima za bilo koga samo ne za SDA, jer ovaj smrad se vise ne moze podnijeti!
Jel to ta Gradjanska Država,, sa nepismenima,,,
Pa zar u TK nema skolovanih ljudi da budu na celu stranke. Same Izbjeglice
Ovdje je trebao Djipalo Junuz da haplicira HEPEK,taj magicni stroj koji bi uveo red medju stocni fond...