Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hajte sam malo otvorite oči i pogledajte šire .OK Zubac kažnjen za svoj dio posla od koga Zubac prima naredbu od čovjeka koji je predizbornu kampanju zasnovo na tome NISAM DAO DA BIJU MOJ NAROD,znači sam je rekao da nije htio reagovat,pa zar niko ne vidi da je on BOG U BOSNI,Zika,Keljmendi,mediji čak i pojedine stranke na vlasti on drži,Meddžidi će pomoć preko svojih udbaških veza iz Sipe da ukloni Azru jer se drmalo već par godina da bi Azra trebala bit presjednica.PA ZAR IKO POŠTENO MOŽE STEĆI ŠTO JE ON STEKO FAHRUDIN RADONČIĆ SA SVOJIM PIJUNIMA RUŠI BOSNU I HERCEGOVINU I PRAVI SVOJU IMPERIJU.A kad Vasvija iznese činjenice o Azri zastidiće se mnogi koji su pljuvali i likovali ovo bi mogo bit bumerang za presjednicu ne želi Meddžida da se Azri sudi jer bi se opnda sve reklo ona želi da to sve tiho u mraku nestane al bojim se da je sad otišla predaleko,A VI NARODE RUŠITE PIJUNE I POKOJEG LOVCA I KONJA DOK VAS NE MATIRAJU TOPOM I KRALJICOM.
A ŠTA JE TREBO POSLAT TENKOVE NA DJECU ,JESEL TOLKO SLIJEPI PA KOMANDU NI TREBO DAT MIONISTAR SIGURNOSTI ŠĆEPO,OVO I POGOTOV ONO S MILETIĆKOM JE PRLJAVA IGRA DO BOLA. IZA SVEGA STOJI MEDDŽIDA,ŠĆEPO I ENTITETSKI OGRANAK SIPE SAM BUDALA TO NE VIDI.
SAMO U BIH- Direktor jedne sigunosne agencije optuzen za NESAVJESTAN RAD U SLUZBI, nije barem privremeno suspendovan, dok se ne dokaze da jeste ili nije. I mi se nadamo boljoj buducnosti???!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA
E jarane Zubac, sluzbenici SIPE ce slaviti kad tebe otjeraju iz Agencije. Ti si ubjedljivo najgori direktor i sumnjam da ce gori ikada biti imenovan. Zavrsices kao i tvoj drug Radja
Aplauz za sud BiH!
JE SUIS ZUBAC !!!!
ZATVARAJTE GRANICU !!!!!!!!!!
ako bude kriv...hoće li vrati ti plate koje je dobio dok je radio ne savjesno
Al tada se nije znalo da radi nesavjesno!