Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam radikalan ali ovakve bi streljao a ne trosio pare poreskih obveznika na njih
razbojnik ubio policajca zbog kazne to ima samo kod nas nigdje vise opalite mu dozivotnu i pod kljuca, takve idiote netreba nikada pustat vise van medju ljude a nije jedini ima njih brdo po BiH koji slobodno setkaju
Kratki postupak !!!!!!
Kratki postupak !!!!!!
Eto gova-na i svjedoka Ajetulah Krupalija, poznatiji kao "tulo" u Sokolovic Koloniji "Prema iskazu svjedoka Ajetulaha Krupalije, koji se nalazi na radu u Kazahstanu" covjek ne zna jel tulo veci klosar ili lopov i kakav rad, da mu policija preceslja fb profil vidjeli bi sta je otisao da radi. zivim u koloniji tako da znam dosta ovi klosarcica, sto ih policija predstavlja kao dobre momcine!
Cemoooo Hrasnica place za tobommm!!
Naplakaće te se dugo, dugo, dugo............ veoma dugo.
Zna se sta u USA rade sa ubicama policajaca, nije da podrzavam njihovu filozofiju al u tom pogledu se slazem. Ako prezive uhicenje, onda je dozivotna / smrtna.
NA KOLAC !!!
Ćemo konjino
Kazna doživotna.Zaključati u čeliju i zavariti vrata,Takva govna ne zaslužuju ništa drugo.
Pa je svjedok neispravnu pusku prodo nekom ko se razumije u oruzje,da ne stoji neiskoristeno!