Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje bacanje novaca. Protiv koga bi se ta vojska trebala boriti kad bi i najmanji sukob, s bilo koje strane rezultirao time da se raspadne na tri dijela🤷‍♂️
Spremni za šta. Sutra da nešto zatreba, samo bi se raspali i razišli, svako na svoju stranu.
Na šta bi se vojska raspala agresori? Na tri dijela? Na dva možda uz to da treći kusa uranijum iz onih igračkica što su vas nadlijetale nedavno. Biju vas u vlastitoj zemlji (Kosovo) a prosipate šuplje ovdje, Skupljajte pae, eto Britanaca i žrtava agresije da vas ogole do opanaka.
Uniforme i oprema nisu jednolicne.Sve nesta izblijedilo.Bolju smo opremu imali 1994.Srozali nas nase vodje zestoko
Samo ih šljemovi i čizme spašavaju od činjenice da izgledaju kao TO 1992 godine. Nadati se da imaju dovoljno nafte.
Vidi šta je neprijatelja Bosne na portalu, samo se minusi udaraju. OSBiH su nasljednici ARBiH, Armije svih naroda, koja ima cilj da štiti svoje građane, Bosance i Hercegovce od agresora i separatista.
gdje si mile smece cetni.
Po standardima NATO i učešću EU i Kanade. Sve rečeno.
cestitam kolege uvijek u službi svog naroda i države 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Koje drzave? prvi metak kad bi puknuo,raspala bi se ova vojska na tri dijela
Jeli Milan Odobrio zna li se
Samo Dronovi danas su bitni :). Ko bude imao bolje majstore na konzoli je jaci.
spremna nego šta ..
Dodik i Nesic na aparatima😂😂😂