Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je vidjeti kako se polako renoviraju dotrajala stepenista, ulice, parkovi itd. Samo se razocaram kada vidim da uvijek ima dosta debila koji ce na pozitivne vjesti negativno prokomentarisati.
Ovuda se nije koglo krociti kada padne snijeg i kada poledi.Sada je u top stanju.Hvala u ime svih nas koji smo svakodnevno korisnici istih
@Sotona Zaista ova Opcina postajee primjer svim drugim kako se radi...
samo nek se radiii, nek se vidi koja opstina najvise radi :D
Stvarno je bio otezan pristup stanovnicima koji prolaze ti stepenistem, sad ce im biti sigurno olaksano.
Ne prolazim ovim dijelom, ali drago mi je da je sanirano zbog starih građana, stanara.. Respect za projekat, da se saniraju i dijelovi koji nisu samo strogii Centar grada.
Ove kulir ploce su zakon. Peri-deri a pravo dobre.
Stvarno je lijepo vidjeti da se nesto sredjuje, a posebno sto je javno dobro i sto ce svima koristiti.
Da se hoce posreciti stanovnicima ulice Borak da se i ovo stepeniste uredi. Istina, trebat ce mnogo drugih radova koji koce sami finish, ali vazno je poceti.
Napreduje obnova i uredjenje naseg grada. Polahko ali sigurno.
Koliko sam mogla primjetiti i na Merhemica Trgu ista firma radi ovo poplocavanje i uljepsavanje trga. Stepenice nisam vidjela uzivo ali ako su kao na Ciglanama predobro izgleda a i nece se morati svake godine nesto popravljati.
Velika pohvala za Opcinu Centar i osobu koja rukovodi njom, sto vise ne moramo godinama da gledamo ruglo na svakom cosku!
U ovim zimskim danima kada se tesko kretati i nama mladim, ovo je od velike pomoci svakako starijim ljudima koji prelaze ovim dijelom svaki dan. Meni je drago sto se nesto radi u opcini pa sta bilo...
Ma odlicna ideja, sve je dobro sto se pravi. Uvijek je novo bolje od starog!
Nisam prolazio ovim dijelom ali super izgleda. Mislim da je ljudima koji zive u blizini i onima koji stalno koriste ove stepenice ova asanacija bila prijeko potrebna.
I trebalo je ovo da se sanira, svaka cast. Pogotovu za starije ljude jedva su silazili, bar malo da im se olaksa
Odlično i uživo izgleda 👍
A sta drugo ocekivati od Opcine Centar nego pozitivne vijesti