Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"On je imao problem sa neplaćenom zakupninom zemljišta koje je u vlasništvu Doma zdravlja. Na tom zemljištu je imao ćevabdžinicu," Mislim da su rijeci suvisne....
ne mora da znači da je radnja drmala. Armija RBIH FOREVER! Borci respect!
Treba mu izaći u susret i pomoći tako da ga pošalju na liječenje u neku ustanovu. A dug naravno ne treba oprostiti jer onda ne bi niko trebo plaćat svoje dugove nego samo zaprijetiti samoubojstvom.
treba posrat levata!!!!
ovaj ako je bio u arbih nek me sijeku gdje sam najtanji!!!!!!
ovaj delija je kao i onaj iz banjaluke sto je trazio da mu naprave kucu i daju poso
koju boračku populaciju? borci u rs su se borili a i izborili za dodika, njegov pasaluk i njegove ortake. slicno borci u abih su se borili a i izborili za alijinog sina, ortake mu i njegov pasaluk. a izgovor dodika je da su se bili za tzv rs, mudro, naravno, isto, izgovor ovih drugih je da su se borili za tzv. jedinstvenu bih i zlatne kasike. ima li ko od boraca ovdje da ovo ne konta ili je sve jasno? dakle, sljedeci put, avionsku kartu i brisite sto dalje odavde 'dje vas noge nose. jer ovaj put je red da borci (za roditelje i nove pasaluke) budu sinovi dodikovi i sinovi alijinog sina, a ne vi koji ste sad ili napola ludi ili sirotinja,ili obatroje:)
Vidi baje ima čevabđinicu i nebi nešto plačo zakup zemljišta.Hoče i jare i pare ili što bi narod reko MALO MAČKU I TELEČA GLAVA. Pa spali se čim dođeš kuči al u svojoj kuči.
kretenu mutantski, a gdje bi radio da nije imao tu cevabdzinicu, cime bi porodicu hranio, bio je dobar dok je branio drzavu, fujj kakav smo narod, dok novinari nisu napisali da ima cevabdzinicu svi ga branili a sad je neprijatelj drzave, kreteni jebeni!!!
Halo budaletino jednaEYEHATEGOD mama ti je kretenuša.Ima čevabđinicu i treba plačat zakup ili zatvoriti.Šta ti nije jasno.A to što je borac pravac vlada i traži boraćki dodatak.Šta misliš da svi borci dobiju besplatno prostore za čevabđinice,,burekđinice,,,,Al nemože se vozati đip i hađijati a ne plačati.Da živi i radi normalno od jedne čevabđinice komotno može živjeti 4-člana porodica.Zato majmune jedan ne seri,
Ja ti Begiću predlažem da prvo platiš dug pa se onda javno spališ....
Još vi mediji doprinosite ovakvim slučajevima, dajete im ideju. Za mene su samoubice kukavice, bori se protiv drugih, ne protiv sebe.
jedina medicina koju "napaceni borac" treba je prisilna naplata duga nakon koje ce ozdraviti.
Ovo je pokazatelj gdje nas je odvela losa i antinarodna politika. Narodi moraju reci NE ovim nasim ugnjetacima.
to, to Internacionalac... samo podilazi, biće lajkova bolesniče! pišeš isto dijete u vrtiću jbt ko da nikad nisi izašao iz kuće i ne vidiš gdje živiš "zločince treba najstrožije sankcionisati a žrtve zaštiti" eto mi to ne znamo, trebaš nam ti da nam to kažeš, samo daj retardirane komentare koje će svi lajkati i tako iz dana u dan, mjeseca u mjesec sjediš i isto pišeš samo da bi bio na top komentaru yebo te on! Najiskrenije ti želim tešku bolest a dugu starost, poremećeni prokletniče!
Fino ste ljude zapostavili. Vidjećemo ko će vam sljedeći put da brani Bosnu.
E moj prijatelju da si barem otišao zapaliti političara pa bih rekao dobar čovjek a ovako si jado jadni...Piččko jedna, zapalio bi se radi 13.000... Pa prodaj bubreg ako bi se već ubijao, majmune jedan depresivni
racionalno razmisljanje