Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako biste objasnili nekome ko prvi put cuje za bosnu i hercegovinu da visoki predstavnik medjunarodne zajednice ide na razgovor s predsjednikom susjedne drzave o unutrasnjem politickom problemu bosne i hercegovine? ako nista, bar smo konacno poslozili ko je generator problema, da se ne pravimo da smo nezavisni, suvereni ili da ista odlucujemo u bih.
generator je velikosrpska i velikohrvatska politika. bosnjaci su svakako politicki obezglavljeni i svoj nacionalni plan ne mogu ni definisati, a kamo li provoditi. to sto se interes njemacke i zapada za postojanjem bosne i hercegovine poklapa s interesima onih ljudi u bih koji nemaju rezervnu drzavu pa se njima priklanjaju je bukvalno refleks prezivljavanja, a ne neka ljubav. tebi neka prvi komsija slobodno odredjuje kad ces i koliko ces jesti.
A ti stvarno mislio da smo nezavisni i suvereni? Boze dragi kojih naivaca ima...a generator problema smo MI i samo MI, jer nismo sposobni urediti svoje dvoriste, pa se cudimo onda necemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dogovoreno..Schmidt ce koristiti bonska ovlastenja......da smeni Dzaferovica i Komsica..auuuuuu
Samo pogledajte im prste na sakama....sve jasno😂
Mi se svadjali, mrzili, volili sta god mi htjeli, na kraju ce biti kako svabo kaze kao i uvijek.
Prevedeno sa jezika kojim govori AV1- "Razgovarali smo u četiri oka i ja sam pokušao da branim srpski svijet i rs, pa i Milorada. On ( Šmit) mi je u lice sasuo da BiH mora da postoji kao samostalna, nezavisna država - članica NATOa i EU. Milorad i Dragan moraju da odstupe, Bakira su već otupeli i nema bilo kakvog vlasnštva SRB u BiH. Ugovor o centralama na Drini ide na reviziju. Izbori će biti demokratski i na EU način.
Bosnje gube na svim frontovima.
Oce li iko kupit dvojku 1.6 turbodizel 800 maraka registrovana... Okani te se politike, dvojka ko djevojčica
Ovaj sastanak je skidanje dodiga i poslije naravno locirati uhititi deportirati iza rešetaka. Tako se braća srbi inače između sebe časte vekovima
Kako bolestan novinarski naslov,cuj sprema li se strategija za dodika🤣,kako si jadan ko god da si,otvori oci budalo novinarska,vidjeces da sve vise gubite na svim poljima,tj realnost nastaje,dosta ste se ko misevi krili iza drugih i pokusavali oteti tudje i drugi da vam pravi drzavu.Nema toga vise,sad ili ce te razgovarati iki ce te ostati sami,svi vam vec daju pedalu samo to ne vidite i jos ove klix ratnike uspaljujete lazno i potpirujute mrznju.
Bakir je poludio do te mjere da nije birao riječi, psovao je i Novalića i Dzaferovića. A posebno je kasnije *ebo sve po spisku Komšiću svom ljiljanu! Pogledajte na YouTube: https://youtu.be/4UzS6TGPInk
Kaze " Visoki " Vucicu , vrijeme je da pustimo Milorada niz vodu ......hahahaha....:)
Reko vucicu da povuce rucnu dodiku
Да не буде накрају, ко високо лети ... Џаба Бајдена и Шмита
Rade se temelji za rješenja pitanja na balkanu u paketu
Bakir se zabrinuo do te mjere da nije birao riječi, pogledajte na YouTube: https://youtu.be/4UzS6TGPInk
Vučić prima objavu.
Ja neki dan govorim kako dogovaraju sta sa Dodikom
Mile ako prihvati Schmidta je ravno politickom samoubistvu i gubi izbore 100%
Izgleda da se Vučko hoće da ušlepa u EU preko Njemačke. Prvo Schnmidt pa Merkelova i klasična njegova priča da svi zajedno idemo u EU. Lobira on i kod Mađarske i Austrije. Kopira hrvatski model ulaska preko reda.