Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo svi izaci na peoteste da nas ima bar sto milja i da skinemo ovu bagru s vlasti dovescemo komuniste da se rijesimo imbecila i parazita!! Svi na ulice!!!!
Vjerujem da si i ti na ulici cim zpves raju preko klixa, lozionicaru!!
@potencijal joj kako bi ja tu bagru s noge na nogu iz kancelarija
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
SVIB ZACI PODRZATI PROTESTE A KASNIJE I PRECI PRED VLADU KS PROTESTOVATI ZBOG KATASTROFALNE SIGURNOSNE SITUACIJE U GRADU. DILERI UBICE KRIMINALCI I REKETASI SU ZADNJIH GODINA NAPRAVILI OD SARAJEVA MEXIKO. NISTE SIGURNI SETATI GRADOM DA VAS OD NEKOG "MANGUPA" ZALAUTALI METAK NE POGODI, KAO PRIJE PAR SEDMICA U NEĐARICIMA.
Obrati se predstavnicima NIP-a ( Nepotizam i Pljacka )
Mi smo malouman narod, lahko nasjedamo na montirane scene. Vezivanje pacijenata je normalna praksa na našim klinikama. Treba istražiti gdje su i kada snimljene one scene vezane djece. Ovo je sve inscenirano i lansirano našem narodu koji pati od sindroma protesta, kako bi se prikrila pljačka koju je otkrio sada smjenjeni direktor. Izgleda da mnogi neznaju šta da rade pa konstantno idu na neke demonstracije, neznajući ni zašto protestuju.
Napisah svoje misljenje ranije, neobaziruci se na vec napisane komentare . Tek sad , posto sam procitao masu vasih komentara , vidim da bolje i nezasluzujemo . Skoro niko ni rijeci da prozbori o jadnoj djeci . Pic.ke nevaspitane .I neka nam je ovako kako je
Djecu izvuci iz ovog pakla odmah !!!!!! Tuziti i suditi odgovorne odmah , pocevsi sa osobljem , direktorima , resornim ministarstvima , vladama , kurcima palcima , sve do zadnjega . Na ovome se vaga valjanost za buducnost . Zbog ovakvih stvari padaju vlasti u civilizovanim drzavama .
@okultis Kaze direktor : "Da negledamo vise ovakve slike " , kako te samo nije sramota . Nazalost , vlada je odlucila i ja sam kao covjek legalista sretan zbog toga ????/????/ Zbog cega si ti sretan covjece ?///?? Boze mili .....
Ovo je obicno skretanje paznje sa Programa reformi. Ebo te salju zapecacen dokumenat o nasoj sudbini, Niko nema pojma sta u njemu pise, I Niko vise uopste ne braca paznju na to. Bravo Sabina, NP, BIA I svim ostalim.
Podržavam proteste u potpunosti, ali taj izmet od čovjeka koji je na videu govorio u njihovo ime je za mene definicija licemjerstva, doslovno prva osoba koja mi padne na pamet kad je riječ spomenuta.
Kada ce KLIX uz ime javne osobe staviti u zagradi i njenu aktuelnu pripadnost stranci, kao na TVUSK, pa da znamo koja je stranka stavila levata na funkciju?
@fbUser1568529439 A pa ebo ga ti, kako ce onda huskat Bosnjake protiv SDA?
Ma nas su vezali,sto ne protestujete protiv kriminala njihovog i sto nisu obezbjedili dovoljno radne snage za ovu ustanovu.
Svežite Zarfu i ostalu SDP bandu!
Trebali bi biti protesti podrske covjeku koji je ukazao na probleme, a ne da se smjeni covjek.
KOS ne spava
KAD JE TREBALO DA SE IDE I PRED VLADU KS ZBOG KATASTROFALNE SIGURNOSNE SITUACJE U GRADU. ODMA SE DOBIJE NAREDBA OKONCAVAJ PROTESTE.
Hoće li iko u zatvor otici
HOCE NACIONALNE STRANKE I OVI BJDEDNICI STO RADE U DRZABVNOM APARATU...
Smjenom direktora koji je prijavio i razotkrio slucaj, pa kakav je takav je, ali napravio je kolosalnu stvar u moru bijednog naroda i jos bijednijeg sistema, po onoj ne mozes se sa rogatim bosti, na koji nacin se je i de fakto vlada ocitovala da ne samo da podrzava nego osudzuje takve koji imaju i smiju nesto da prijavi protiv njihovih imenovanih kadrova i kadrovika, a kako ce se prema Sabini odredit to ce se vidjeti
Dalila Efendić SDA, predsjednica nadzornog odbora davala pozitivne ocjene rada Zavoda. Nije ona očima vidjela Zavod, niti djecu s čijih leđa uzima pare. Noorooooood znooooo!