Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanjin je olicenje uljeba i bezobraznog sarajevskog klosara iza koga stoji jos bezobrazniji otac. Da imaju imalo normalnog u sebi, agonija porodica dvije nesretne djevojke bi davno bila zavrsena, a ovako bez trunke saosjecanja, savjesti i ostalog pokazuje ko sam ko ja, ne mogu mi nista...Hebo te otac koji te napravio takvog, bolje da ga je u livadu otresao nego u mater ti.
U Njemackoj se trkali kreteni i cura je poginula u roku 2 sedmice kompletan slucaj zavrsen i budala osudjene na dozivotni zatvor.
Pa kakve veze ima jel vozio 102 ili 98 km na sat Ubio je dvije djevojke čak da je vozio 45 km na h
Fakat ne kontam kako ovaj advokat Kerim Celik moze spavati...... Mislim, razumijem pohkepu za novcem, ali ipak ...
Posebnu kaznu za takve treba izmisliti, dozivotna kazna uz obavezan anal.ni se.ks svaki dan.
I na kraju ce fakat izaci iz zatvora jer je vec odsluzio vecio dio kazne a i dobro se ponasao. Raja ce malo piskarati po forumima, mozda se i skupi par desetina gradjana na mjestu ubistva i... pojeo vuk magarcaaaa. Do nove nesrece, do novog ubistvaaaa.
Ovo je vise jedna velika farsa, prvo da se brani i da zivi s tim, p.....a velika j.....a koja ne stoji iza svojih, lafo mangupluka, vec place danonocno, nasmrkani pijani majmun, a jos sve na trosak građana. Min 20 godina po osobi i placanje svih troskova suđenja.
Stoka.
Drzava sa milion pravnika,a nigdje pravde. Za bjezanje samo 20-30 je pravedna kazna
S obzirom na okolnosti moje misljenje je da je trebao dobiti metak u celo i racun od metka ispostaviti familiji a za ove pomagace dozivotna robija.
@Forklifter kako znaš da neće?!
Hoće li dobiti 8 godina, izaći za 3 uz "dobro" ponašanje?