Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislio sam napisati komentar ali nema potrebe jer si ti sve rekao samo da jos jednom pocrtam - Krive su okolnosti, upravo one okolnosti koje je kreirao Belkic sa svojim sefom Silajdzicem i koji nas od odbijanja aprilskog paketa u Parlamentu (protiv je glasao i ovaj Blekic) kostaju bilo kakvog normalnog zivota. Nema normalnog zivota u BiH dok su ovakvi kao Belkic na vlasti, a posebno dok je jedan od vodecih politicara njegov sef Silajdzic.
Najveci demagog I hohstapler iz stranke demagoga I hostaplera…covjek bez znanja, intelektualnih, poslovnih niti bilo kakvih drugih kvaliteta koji se probio u vrh Bosnjacke politicke elite kroz najofirnije laktasenje I lizanjem pakasa utemeljitelju… Cuj mu zijave – krive su NEKE okolnosti a on koji kreira okolnosti vec 15 godina nema nista s tim…. E zbog ovakvih likova koje smo sami sebi postavili na vrh, mi Bosnjaci ne zasluzujemo nista bolje od nakazne drzave koju imamo I ekonomske situacije u kojoj tavorimo. Da znamo I mozemo bolje nebi nam ovakvi jadovi poput ovog polu-pismenog hohstaplera solili pamet vec bi vec odavno bili ili u zatvoru ili na dnu drustvene ljestvice
a ko je kriv za kolaps ekonomske situacije, konkretno u federaciji ?