Komentari (420)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad ce biti urnebes od komentara... odoh po kokice i colu...
sta kaze cola za to?
nemojte se trovati.. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakve su ovo slike? Jel ovo u turskoj?
"mališani mašu zastavama Turske i BiH, pozdravljajući tako organizaciju obilježavanja Dana djeteta" Da li neko vidi zastavu BiH na ovim slikama? Makar jednu jedinu?
Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım çehreni ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül! ne bu şiddet bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal, Hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin istiklal!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
400
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Fino je to kad se braca paze. Jbga istorija vam ne dade da zivite u istoj drzavi.
zivjeli smo 500 godina,mozda cemo opet,nada zadnja umire
korektno je to sto priznas da ceznete za okupatorima koji su vam dali vjeru i "kulturu" a ne kao ovi sto negiraju da su poturceni okupatori
Ja sam mislio sa u BIH mogu vijoriti SAMO i jedino zastave BIH. Ili je došlo ovoliko djece iz Turske u sklopu međuškolske suradnje, ili se bošnje rastapaju kad njihova djeca mašu tuđinskim turskim zastavama. Ili je još moguće i ovo: Dok multi-kulti bošnje žele prodati multi-kulti pričicu (samo naivnima), u ormarima čuvaju turske zastavice. Slike pokazuju sve. Demantirajte me.
Ni jedne jedine zastave BIH. Nema ni jedne.
mi jesmo za multi kulti,ali ne negiramo da tursku volimo,kako je to protiv multikulti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
turkiye
Turska braco hvala vam na svemu,a vidi cetnika i ustasa sto pjene..neka neka,mogu samo da se ljute ;)
dosadan si kao proljev s tim svojim lazima
Od ovih na slici, 98 % će biti džihadisti. A njih jedno 20 % će završiti po raznim džihadima po svijetu. Ženske će raditi ono što najbolje znaju u Siriji i tamo po istoku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jebo vam turska i turci sve po spisku !!!!
Ej narode nije ovo nista sta ce se tek u doglednoj buducnosti desavati. Ko mogne neka navrati u Blagaj sada za Mevlud u tekiji. Oko Sarajeva naseljavamo Kuvajcane i Saudijce a Turke u Hercegovinu. Ilidzu smo cijelu kupili otvorili nase Univerzitete. Polahko a sigurno braca pomazu da se nasa casna vjera siri i prakticira. Iduce godine ,inshaAllah, zajednicki sunet 10.000 momcica. Orbanizator i glavni pokrovitelj nas predsjednik gospodin Tajip Erdogan. samo informacije radi da imate...
kixerotti, znaš li uopće naći Bobovac na mapi?
MashaAllah, mashaAllah. Evo jedna digresija za sve koji ne znaju. Mashala je arapska rijec i znaci moc je u Allaha. Mnogi ateisti, srbi i hrvati to koriste a ne znaju pa da im objasnim. MashaAllah Bosnjaka u Skenderiji...
Ko je ovo dozvolio, čuj turski dani djece u tuđoj zemlji... Prosto me bude sramota.
Toliko prese*avanja na komentarima, a niko nije primijetio ovog lika kako gleda ove dvije curice, dok one mašu zastavicama. Ne bih ništa da sugerišem, ali Klix bi trebao i ovdje istražiti ovaj potencijalni slučaj pedofilije. Možda otkriju još neku stranicu na Facebook-u.
Bog vas kleo, pogani izrodi, sto ce turska vjera medju nama ? Kuda cete s kletnom predjedovskom ? Su cim cete izac pred Milosa i pred druge srpske vitezove, koji zive doklen sunca grije ?
Sa teglom pekmeza i glavušom. Ko Miloš neki gospodin pa se treba pripremat za njega.
@Mrtvačka glava Ne svojataj nešto,što nikad ništa nije imalo sa vama,pravoslavnim vampirima...vi ste zaseban narod,ima(j)te sve svoje,pa i vođu iz Petnjice...
Turci su nam donijeli Islam, i na tome im trebamo biti vjecno zahvalni. Elhamdulillah.
Jel nam ucite djecu da je Turska majka,, hocel nam sutra ta djeca poptisat podjelu Bosne i pravljenje Palestine na Balkanu ? Onda ce vam ostati samo Turske zastave da masete sa njima dok vas cetnici i ustase kolju ! Turski avioni nece nadlijetati iznad Bosne
ljudi,ja ovo ne razumijem.. turke niti mrzim niti volim,gledam ihkao i ostale nacije ... ko su turci na ovim prostorima ustvari.. Dosli sa vojskom,silovali,ubijali,djecu odvodili pa ih skolovane vracali da kolju svoje majke i oceve... To je ralno tako... Zato se moramo podastirati uvijek nekome.... zasto ??? .. kazu voli nas Erdogan .. Hvala mu za to,gdje su bili 90/ih ti voljeni turci... Voli nas i spominje na mitinzima radi velikog broja nasih ljudi tamo i radi njihovih glasova... ovo je sramota velika za nas grad i drzavu i mlin na vodu svima onima koji nas zovu (spravom) poturice ... Ima li uopste ova nacija nesto svoje .. Kahva,baklava,burek,cevap,sevdah,salep,tufahija,dolme,musake itd ... SVE JE TO TURSKA ROBA !!!!!...Ubili BOSANCA u temelju.. nema nas ni na popisu stanovnistva ... izgleda da nas je neko nekome ostavio u amanet... FUJ!.