Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se svakodnevno bocam amfetaminom...nekako me \"upali\". :)
ma malo je to, slabo ja mislio barem 10000 razocarali su me :( ja hocu vise
UH,MA TO SRBI VODE SPECIJALNI RAT,UBACUJU NAM DROGA U SA,PA GDJE SMO ZA 10 GODINA,SVI NARKOMANI. KATASTTROFA,ODOSMO U PM !
Uvalish gudru omladini i nema otpora.....takticno,u najmanju ruku,a jos se i isplati....dajte nam Vas glas,a mi cemo od vaseg djeteta napraviti zombija,i to sa 100% uspjeha....only in BiH....
pa bolje da se drogoraju nego da ruse drzavu , LOGICNO i UNOSNO ... ali procitano . a droga ko i svaki haram dodije zacas i pocne jest onoga ko je njega zagrizo..
kosevsko je i prije rata nazalost imalo jako velik procenat registrovanih narkomana u gradu ...danas situacija nista nije bolja,ako ne i gora.
Realno danas vise od 50% mladih cine uzivaoci tezih droga. Speed je isto sto i Heroin, i 90% konobara u Sarajevu su ovisnici, jer nema zastite radnika, pa rade po 15 sati i da bi izdrzali moraju ga uzimati, iz chega kasnije razviju ovisnost. Kad ih pocne loshe raditi speed onda predju na heroin... skoro cijela generacija 75-83 godista je propala od droga. Najveca tuga je sto je to danas postala pop kultura i svi znaju da se moze popit dosta kad se uzme speeda.. i mlade curice se prodaju za liniju, jer misle da su nasle smisao zivota i pravi provod.
Ne vrijeđaj šehide idiote četnički, sjeme ti se zatrlo đubre četničko bolesno MARŠ preko Drine gamad ! Allahu Ekber !!!
@$$$ Ivo Andric ne bi mogao bolje opisati danasnju situaciju. Samo se o tome i radi! Samo sto je trziste opisanih ljudi u Evropi. Ovo sto uleti u BiH to im sinovi uzmu da zarade za djeparac :-)
...onda kulturno lovu uzeti na pogrebne usluge ko gospodin cojk...svaki dan po jedan rikne masalahhhh...25 radni dana preskocimo li vikende...zarada ko toppp...uzet ljude sa biroa rake da kopaju pomoc svijetu u zaposlenju...svima brate lijepo...milina...
...3000 registorvanih... a gdje su oni \" ne registrovani \" pola politicara se fiksa i smrce,reis ima nozdrve ko konj on smrce 100%, svi u strankama se soraju drogama ko jutarnjom kafom,sutra da pace knjige na parlamentu da je legaliziraju bez po problema bi proslo, nema ko neuzima drogu danas, od 6 do 66 godina starosti...to ti dodje danas droga ko andol nekada...nafiluj se pa sta ti dragi Bog da... da imam koke dzaba da im djelim nebil crkli brze...halal bilo...
cuvaj se $$$, dovesce ti Saja crnca!
3000x1gx1dan=3kg x cca 100 000 KM = 300 000KM/danx 31 dan=cca 10 mil KM x 12= cca 60 miliona eura/god/Sarajevo = \"regularan biznis\"+ Porsche Cayenne/BMW X5/Faca/estrada/zitigu najbolje trebe/veze sa policijom/veze sa drzavom = cca Fahro Radoncic / Jaja Sahinpasic / Kec Cenga itd itd itd. - umrijeti sa stilom - biti sahranjen na Kovacima - u drustvu najboljih i \"najboljih\".