Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tek početak za bh muslimane...
Za razliku BH katolika i pravoslavca koji imaju istu knjigu Bibliju a 2 vjere Bosanski Muslimani razlikuju vjeru i naciju a ti maloumni nikad nisi otvorijo Bibliju i neznas nista o Bogu jedino ti islamafobija ponekad natjera da se raspitaš o tovjoj besmislenoj laznoj vjeri
Sjecam se prije rata smo bili u hotelu Sedra na pripremama i bio je neki turnir,prelijepo,imali su diskoteku i uzivali smo,poslije rata je kupio neki sda smrad i kad sam bio sa Austrijskim privrednicima tu izgledao je kao da sam u srbiji,ceca drma,konobari bahati,malo me i sramota bila,to mi je zadnji put bilo a bilo je zalosno da tako nesto unistavaju
Pitam se kakvi su to roditelji kad dopustaju da im djrca idu skupa s ovom ciganijom
Dakle, svima koji su odselili iz Krajine se našla zamjena.
znao sam ja sta ce biti
Biće problema u školama.
Srećom škole gdje su samo naša djeca su oaze mira i razumijevanja... Onaj što razbi direktorici škole u Tuzli glavu, je li i on imigrant?
@KeyserChohse Ne valja što generalizuješ. Ti si garant jedan od ovih što govori kako su migranti fini, kako im treba sve dati itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)