Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ih zlu ne trebali.
Trazili smo, dosli su, za medije 500, a u stvarnosti 5000, na Sarajevski aerodrom dnevno slete po 2,3 vojna aviona sa teretom. Za svjet su opasnost Ruske enklave Srbija i entitet rs, kao i Mađarska, preko koje su Rusi htjeli uploviti u Srbiju pa preko rs doći sa zapada i iza leđa pred kapiju EU, tj Hrvatsku . Ruske enklave ce biti pod posebnom prismotrom, kao i dio Ruskih igraca ubacenih u Hrvatski puk, a ustvari su KOS figure Srbije (Ljubic i Covic)
Bajden ce Srbiji naplatiti debelo proslost devedesetih i genocid i zlocine....ima je u šahu, jer nisu prihvatili katarzu. Svi oni Bajdenovi snimci o Srbiji su istina, vezano za rat i agresiju na BiH. Plus sto sada igraju na kartu Rusa i to im je novo breme na leđima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koga vi kontate mobilisati ? Mi koji smo ratovali 90-ih imamo danas po 50-60 godina. Poslije nije bilo služenja vojnog roka, nema niko od omladine pojma o ratovanju. Uostalom, kome je do rata ? Ko je spreman dati sina da pogine ? Ko je spreman lično poginuti i za šta, za koga ? Jeste li vi normalni ? Šta bez veze zakuhavate situaciju kad svi znamo da će opet rezultat biti poraz svih strana, kao i u prošlom ratu ? Lako je kucati po komentarima svakakve gluposti, prekinite s tim.
@Zlatni71N Sve si ti dobro napisao, ali ko koga pita kad pocne, ko ne moze pobjeci koju drugu opcije osim odbrane ima? Nadajmo se samo da svijetu nije opet u interesu vojni sukob na ovom podrucju, jer ako bude neko bi morao ratovati, bas kao i prosli put.
Vidjeces ti kad se nargilasi dignu i iz brade izvuku NLAW...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva je to BiH država ako u nju ulazi strana vojska bez problema.
zemlje Balkana su tako siromasne,,da mogu si priustit tek pet stotina vojnika ,svjetskih profesionalaca..koje ce naravno platit nekad,,od nekog novog kredita od svjetse banke,,naravno uz unosnu kamatu.....
sto su ovi u sarajevu a ne u b.luci ili bjeljini? da li je to prijetnja ratom prepoznata samo kod bosnjaka?
Došli ljudi malo na kahvu i ćevape.
Sve dok na tjese da rata nece biti, bit ce ga. Samo da ga ne docekamo nespremni…
Niko ni riječi nije rekao o mogućem sukobu dok nam zapad nije počeo nagovještavati da bi moglo doći do njega, pogotovo sada sa ovim slanjem nekih euforaca. Kosti su se počele bacati ovom glupom i napaćenom narodu...
Dušanka Majkić bukvalno prijeti Rusijom i na spomen NATO-a, a ti govoriš da zapad nešto nagovještava. Pa sta je sa silnim četničkim pokličcima po RS-u? Postoje li državne obavještajne službe kod tebe, znaju li one nešto više što mi ne znamo? Prestanite sa tom retorikom 'zapad huška', zna se ko belaji na Belkanu decenijama.
U Bosni su bili sve vrijeme tu čak i u Srebrenici I NIČEMU NISU PRIDONIJELI
Nema vise JNA a vucko nek proba . Sad se zna , ako srbija proba nesto . Gotovo je sa dvostrukim igrama . Pakuj kofere .
zna li ko sta bi s prijenosom nadleznosti, izbornim zakonom i legitimnim predstavljanjem? svi se nesto usutili ni mukajet ;)
Jel iko skonto da pise AhiretExpress?
Pise da se Vucko usro ko grlica .
Meni se cini Dodiko došo krajjjj.😁
Genocidaši na aparatima😀
Jeste glupi, pa Srbija ima više vežbi sa NATO vojnicima nego BiH vojska, a i mnogo više vežba nego sa Rusima
Idite u Ukrajinu,mudonje! Koji će te racku ovdje...
da nijemo posmatraju
Saljite iron man odijela
I Srbija i BIH su okružene NATO članicama i defakto unutar NATO saveza i hvala bogu da je tako s obzirom na historiju i našu ludost
i ako se ista desi one ce nijemo gledat... NE SMIJEMO SE NA DRUGE OSLANJAT
@Suhret ...samo jedna ispravka: ne "nasu" ludost vec ludost pojedinih faktora koji i dan-danas njeguju ultra-nacionalisticke stavove i veliko-srpske ciljeve... Zalosno.