Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krenulo predizborno prepucavdnje!
Mihnet :-)) "Musko ime arapskog porijekla. Znacenje imena je velikodusan, milostiv". Naucite nesto. Samo se svadjate :-)
izvorno Bošnjačko
Dobro jutro. Ne poštuju šumarska vlada baš ništa još od '92.
Holbruk kao,"lav diplomatije", kako su mu puno uveličali ugled i iskustvo, mislio je da je njegov mirovni sporazum, idealan,"i vuk sit i ovce na broju", pa kao takav je ostavio, agresorima, ravno polje, a nije se sjetio kako je Ninberški sud i saveznici postupili i zabraniti nacističku stranku, koja je glavni organizator zla, a kako bi BH srbi, tražili popis za svoje izbjegle, da nije Klinton zaustavio ofanzivu pred Banja Lukom.
Nakom toga NSRS donosi zakljucak da je 2+2=3
Eto jeste sad culi.Lajanje na zvijezde.Takvi se zaključci donose u rs-u i usvajaju u njihovoj skupstini.
Oj bas steta. Zao mi je chetinra. Neznaju kud ce.
Mene nista ne moze iznenaditi iz te vukojebine, vukodlaci svoju cud ne mijenjaju a ponekad dlaku promijene.