Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako OHR ne odradi ovo po kratkom postupku, hitno zatraziti ukidanje Dejtonskog mirovnog sporazuma u parlamentu nove Republike Bosne i Hercegovine i rijesit ove pasjaluke jednom za sva vremena. Pisem ovo iz dijaspore, znam, ali sam otiso iz BiH tek prije godinu dana upravo zbog ovog usranog statusa quo u kojem nema nit napretka nit nazadovanja.
Samo Bakir da neda potpis na mmf kredit i nista od ovog nece biti,sve ostalo ti je sviranje qrcu
@percepcija recepcije Za tvoju informaciju Bakir je ispao blećak i dao je saglasnost da Zvizdić i Novalić stave potpis. Kada ćete jednom progledati sa tim Bakirom više, glupsoni.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Joj al pale ovaj jadni narod sa starim forama pa to je strasno zaista. Pa ko prima platu 5000KM neka se bori ZA ili PROTIV referenduma zavisi na kojoj je strani.
Ovo ce biti situacija "tresla se gora, rodio se mis". Ovo je pred izbore samo neka huja, nema od ovog nista, kao sto do sada nije bilo.
a i kitarovicka dolazi u hercegovinu ccc samo da bi skupila glasove za hdz na izborima i nidje veze da dolazi po hercegovini da zaobilazi predsjednistvo i sl a to sve govori kakva smo drzava ----NIKAKVA radi ko sta hoce
ko će komponovati pjesmu za referendum?
www.mih.net :-)
HEBEMO U ANUS
HEBEMO U ANUS
HEBEMO U ANUS
U anal je....
U anal je....
U anal je....
U anal je....
U anal je....
Sada nemaju oruzija. Propali su i niko ih iz MZ ne ybe. Samo poslati OSBiH iz FBiH na sve strateske kote u BiH, granicu i policijske uprave, a u Zgradu vlade RS poslati interventne vodove SIPA-e i pohapsiti sve one koji su pokusali napraviti politicku destabilizaciju. Vojska kada preuzme vlast neka i proglasi svoj ustav kojim vise nece biti ugrozena stabilnost BiH. To njima ostaviti, da ne bude da su se politicari mijesali i da je neko nekome nesto nametnuo. Mir prije svega!
samo 2.2 Mil Muslimana moze zaustaviti Dodika i referendum...nek ga raspise, da vidimo i te rezultate i sta ce biti poslije...ja vam garantujem Srba ce nestati ko i lanskog snijega a vi se igrajte...cetnici ce ginuti a laktasenko ce se smijati i gledati kako umirete iz svoje vile na beogradu
kakvih 2.2 miliona muslimana kad ih u Bosni ima milion i po?
@VitezIstine em si glup em nepismen, idi cuvaj ovce i cekaj mrak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smarate sa referendumom.. I jedni i drugi... Priča o tome je za ovce pred izbore..