Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih tim medjunarodnim lopovima zabranio boravak u bih! cuj prisluskiva a nije registrirana tamo jer ih i nema u brckom.pravda svoje postojanje gregorian... mrs iz bosne i ti i ostali lopovi sto kradu pare sirotinji! bosna 4ever!
Ako ni zbog ceg drugog, Ameriku duboko postujem zbog Gvantanama.
i vas komentatore ludake treba sklonit u ludaru
@... ajde duki duki al si bas na muki... BOSNA4EVER!
@... ajde duki duki al si bas na muki... BOSNA4EVER!
\"Zwei partizanen in kukuruzen\". Jah.
Ma, moj si ga ti, Gregorijan, to se izvjezbalo za ilegalu jos od partizana, ne znas ti jos sta su sve spremni...sve spijuni, i babe...nije iskljuceno ni da te bosnje spijuniraju, za pare sve moze, ma ni zeni rodjenoj ne mozes vjerovati...jah.
I moja podrška Rafiju, samo nastavi ima njih još...
Bi li ovo mogao biti pocetak ...
jel to ti formiras BANU?...poslije SANU ide BANU?
Ma treba je narediti da se pohapse glavni iz te i slicnih agencija. Oni ce ovako samo preimenovati u Beta Security i nastaviti dalje. I zasto samo 5 godina. trebalo je 20 ili do zivotno. Ali sta je tu je.
Tako treba! Samo ravno u kost! Udri bagru fašističku!
@ Bosram...Slazem se samo treba ovo Rafi malo zesce pocistit, jer ce ovi radit i dalje samo malo ilegalno. Sretno
il se meni cini,ali mislim da sam negdje gledao/citao/cuo da je ALPHA security dodikova privatna vojska?neka me neko ispravi ako nisam upravu
@Bosram Potpisujem jarane! Podrska Raffiju! Go Raffi Go! BOSNA4EVER!