Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve se ovo može riješiti da nam MMF ne da pare, ode sve u tri pi4ke materine za mjesec dana, ha ne dodju penzije i guzovače .. strmeknu se i Dudek, i Bakirbegić, i onaj šokački lopinaš
ali, to se, naravno, neće desiti....
Mjenjam ulazna vrata za izlazna!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Manji BH entitet u izlociju. Iskljucit im kredite, i samo ce umrijeti.
prodace bakir sve jbbem li mu sve po spisku!
brini se ti o svojim kreditima...ne mozete vec tri godine popraviti obican vodovod u sarajevu...i to vam glavni grad i govna? :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dodik vas je javno diskreditovao. Čovjek vas u lice pljunuo. Ovo je vaš odgovor??
BiH kakva je sad treba OHR. Budućnost BiH je linkovana sa EU i NATO savezom. Svi koji govore suprotno,ne razmišljaju realno ili nisu iskreni prijatelji BiH.
To to samo kršite sve moguće zakone servi, pa ćemo vidjet dokle ćete. samo naprijed dok ne raspizdite sve oko sebe
Kao sto si vidio balince sve odluke za 9 januar su potpisali poturice.
@Eukaliptus balinče ti taslači gospođu mamu u vr pakaša. Kopile tursko.
I OHR kenja ko foka. Da li vi suradjujete sa njima ne bi oni smjeli pričati svašta a delom da rade sve što rade. Očigledno to vama svima sve ide u veliku korist.
inzko molim te napusti ovu državu. NESPOSOBAM SI i ti tvoji radnici koji uzimaju pare LOPATOM a nista ne radite¨!!!!!
@spiridon.gopcevic, pisi da te svi razumijemo(citamo) ili cu te prijaviti administratoru za diskriminaciju!
Ne bude li vlada RS-a sarađivala sa OHR-om, Inzko će to oštro osuditi!
Mislim ne treba tu puno finaciske sankcije,zamrzivanje imovine i sankcije da ne moze putovati.
vlada genocidne "M O R A "da sarađuje inače vlaščad će pokrepati od gladi.. Najjadnija je opozicija genocidne koja u strahu od gubitka toplih fotelja i extra plata hoće da bude veći četnik od Dodicka nilskog konja prvog srbina.
Imala sam tako jednog u familiji dodje da mu posudim 50-100 marona onda ide po kafanama sa mojom lovom da se fali kako je veliki gazda. Islo to tako jedno vrijeme a onda sam ga poslala u 3 pm.
izvinite srbi što smo se kretali i nismo stajali u redu da nas pokoljete 1992.
Uvreda za NDH da je neko poredi sa tzv.RS
NDH=RS
patriot odgovorio sam ti vise puta, ali smrdljivi portal i njihovo nestajanje komentara. Moram ovako, uukratko cu. Reci mi kakve veze ima to sto si napisao sa vasom sramotom. Vi ste najveca sramota hriscanske Evrope. To za vladare sto pises, vidi se da nisi uzeo ni jednu knjigu iz istorije. Ne znas kako su se ponasali vladari tog vremena. Kako se prosirila Bosna ako ne ratom.
Srpska historija kao i Grimove bajke = izmisljena! Sve se temelji na lazi koju mnogo puta sami sebi ponavljaju i na kraju misle da je istina!
Jojjjj njihovog saopšenja! Dodik i Ivanić ne smiju to da rade. Vaš visoki predstavnik ima bonska ovlaštenja, što ih ne koristi? Da li je i sada u dilemi da iskoristi bonske ovlasti? Uvrijedio je ljude, šta sada hoće? Neki ljudi imaju dostojanstvo (mada više mislim da je inat).