"To nam je glavni cilj"
0
OHR traži kompromis za Mostar
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De facto podjeljen grad (koji je, da napomenem, zbog us.tasa podjeljen) da ujedine...kako bi onda skutorili mogli provoditi svoju fasiticku ideologiju...eh nece moci...pa predstavljao mene ili muftija ili neko drugi ;).
ma ne moze i vozdra :P
Hrvoje je Dragan Covic srbin, taj koji pise ovjde i ostavlja komentare, dragance drragance ti dodikovo pasce !
SUTRA CE TUZILASTVO BIH-e potpisati SPORAZUM o razmjeni dokumenata o RATNIM zlocinima izmedju RBIH-e i agresorske srbije barbara znajuci da je srbija POCINILA 95% svih ratnih zlocina u RBIH-! Dal je tuzilastvo BIH-e ZAHTJEVALO SAGLASNOT od svih koji su ODBRANILI RBIH-u od agresije srbije babrbara, ko i gradjana i Parlamenta drzve BIH-e ? u CIJE ce ime i uz ciju SAGLASNOST sutra 31 - Januara CE Tuzilastvo BIH-e POTPISATI KAPITULACIJU I IZDAJU RBIH-e sutra u Briselu, KO CE BITI AUTOR TE KATASTROFE ZA DRZAVU I BRANIOCE RBIH-e? PA ZAR NIKO OD BORACA ARBIH-e NECE DICI GLAS I TUZITI TUZILASTVO BIH-e ZA SKANDALOZNI I OPASNI POTPIS "IZDAJE" KO PRVO ONIH KOJI SU ODBANILI DRZAVU OD AGRESORA SRBIJE i CITAVE MASINERIJE JNA, ko drugo i same drzave, koja ce SUTRA BITI RAZAPETA NA KRST Brisela, a time i SVI KOJI SU ODBRANILI RBIH-u ! KAKIM SE NA SVE POLITICARE KOJI SU NA VLASTI AKTUELNO, STOKA je pametnija i svjesnija OD VAS ! Znaci da ste gori od STOKE !
Zamislite da slijedeći komentar: "De facto podjeljen grad (koji je, da napomenem, zbog us.tasa podjeljen) da ujedine...kako bi onda skutorili mogli provoditi svoju fasiticku ideologiju...eh nece moci...pa predstavljao mene ili muftija ili neko drugi ;). " dobije za 5 sekundi 30 pluseva. Ili su to vanzemaljci, ili moderator uglednog sarajevskog portala koji podržava podjelu grada Mostara po etničkim crtama, podjelu grada svih njegovih građana, iz razloga muslimanskog nacizma i mržnje prema kršćanima koji nastanjuju 76% BiH.
ti ili si neki srednjoskolac . . . . ili samo imas razmisljanje na nivou jednog prosjecnog srednjoskolca . . . razumijes se u politiku i problematiku BiH odprilike koliko i ja u kvantnu fiziku
Zamisli da imamo snalazljivog i inteligentnog suparnika, tko bi izisao s takvima na kraj. Suti i budi sretan.:))
Zato i kažem, ja čitam uglavnom ove "sakrivene" komentare. Hihihihh
Neka klikaju, samo na taj nacin skrecu pozornost na moje komentare i onima kojima bi eventualno promakli.:)) Bošnjo i interent marketing, ubitačna kombinacija.:))
Administratore jel ti plaća veća od 700 KM? Pokriju li se sve režije time?
Administrator portala je toliko neinteligentan da se upušta u niske diskusije s komentatorima, dijeli po 10 pluseva najgnjusnijim bošnjačkim komentarima (toliko je gluup da komentari nemaju nikakav ni plus ni minus i onda se pojavi 11 pluseva ili 11 minuta za samo par sekundi, i to točno onoliko minusa da komentar postane "nevidljiv"). Lik je dodatno gluup jer komentari koji su "skriveni" su ljudima upravo najinteresantniji i svi ih otvaraju, hihihi.
dok ameri maknu sapu vi ce te se ako Bog da opet izjasnjavati kao Bosnjaci....kako ste se i prije 100 godina izjasnjavali...i s time ce problem biti rijesen ;)
Ne prijetim ja ratom, dapace, krivo si shvatio. Mi cemo otici mirnim putem i vi tu nista necete moci. Kao ni kad smo proglasili Samoupravu koju su kasnije ugusili Ameri, vas se tu nista nije pitalo.
uh sto se nekom nadiglo g.ovno u zagrebu pa misli da je srce...
Cekaj samo da Ameri maknu sapu, pa ces vidjet dogovaranja.:)
kad jednog dana vi budete volili vise svoju Bosnu nego Hrvatsku...sve cemo se mi dogovoriti ;).
Onda ne moze nista, ostaje drzava u blokadi do daljnjega. I vozdra.:)