Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto vise problema u BiH ,sve manje OHR radi ,ali zato ce duze ostati u BiH
Sad je pitanje zivota ili smrti, kako se odrzati na vlasti, kako opet po 20i put prejebat narod da opet glasa, KAKO? vrlo jednostavno ko i do sada narod je ovca, obecajte Nista i mi cemo opet glasat, nemojte se vi sekirat.
Gospodo iz klix zasto brisete komentare koji ne sadrze prostakluke, govor mrznje itd. Zasto brisete komentare u kojima se postavlja na kulturan nacin logicno pitanje? Gospodo iz klix vi ste sovinisti.
Jedan Cojk jedan GLAS pa ko ga kome Smijestj
molim NE nagle reakcije OHR mozete dobiti stres ili biti zabrinuti .... spavajte, nista ne brinite sve ide ka novoj agresiji na BIH....
Njihova uloga je ovdje da ti sprijece odbranu, ako dodje do toga
“Kompromis u BiH” znaci da se svi slože sa prijedlozima separatistickih idiota u BiH
Dogovor, kompromis, ali svih Parlament stranaka ne samo vladajucih... To im je obaveza. Sami moramo nauciti da brinemo o sebi, rjesavamo svoje neduglasice i Probleme i sami izgradujemo svoju domovinu. To je Imperativ svih imerativa, naravno sa zajednicki sa druga dva kont naroda.
Taj izborni zakon je već proizvod nekog ranijeg kompromisa, prema tome, ako će se raspravljati o izbornom zakonu, neka se raspravlja i o drugim temama gdje i drugi "narodi" nisu zadovoljni. Ovo što hoće hdz je da svaki glasač može i mora glasati samo za pripadnike svog naroda, a to nije bilo ni u srednjem vijeku.
Jeste li vi svjesni svoje gluposti.. OHR treba zatvoriti.. domaci politicari se nikad nece niti mogu dogovoriti, a to se vi napravili u dejtonu.. hipokrate jadne i jos na tome debelo zaradjujete..
jedva cekam termin da odem iz ove zadrte drzave, ako me neko pita u njemackoj o bih, recu da smo romi
👍👍👍👍
OHR ko da je nevladina organizacija pa skuplja potpise i apeluje cccc
suradjuju one i to veoma dobro,kada treba pokrasti drzavne pare a narod praviti budalom iz dana u dan
fino se igrajte i pravite nam posao
nemore da se promijeni izborni zakonlo nemore nema šanse. sta su nas uzj..ebali sa svih strana. pusitr ga svi. kome ova drzava ne valja nek od.je.be
Netreba kompromis baš je sve super ! Thx oHR