Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj retorika zapaljiva i opasna a 7000 dugih cijevi, najava odcjepljenja, prijetnja haosom poslije izbora itd itd očigledno prolaze i nikom nesmetaju! E pa sreća pa NI napokon proradila a vi se imate pravo ljutiti.
ja ovdje podrzavam bakira oko te izjave... to sto ohr kenja i nista ne cini u BIH dok se Dejton krsi i naoruzavanjem susjeda to je druga stvar... Dokik i Covic svaki dana atakuku na BIH, sta ohr ili ambasade cine nista...
Redaljka na Bakiru jbt
rat moze htjeti samo onaj ko ga nije osjetio..a bakir niti iko od ovih politicara ga nije osjetio na svojoj kozi.
kako ce birati, kad im je mal fond rijeci i kafanski vokabular... Inace, dobro su nacitani... sve fini "momci"...
@blackspawn odnedavo čak i akademici!
Vala i vi iz klixsa ofirno skupljate preglede. Ima li ikakva normalnija i ljepša vijest od komentara na kozobradovu izjavu ?
Zasto generalizirate, gospodo iz OHR-a?! U proslosti su politicari smjenjivani i za sitnije prijestupe. Hocemo smjenu doticnog gospodina jer nam je vise pun qurazz slusati stalne huskacke izjave. Svi koji pominju rat kao opciju moraju biti smijenjeni, uz zabarnu javnoga djelovanja. Dosta je vise idiotarenja i politickog parazitiranja na jadnom i osiromasenom narodu koji je kruha gladan, a on bi da im gura pusku u ruke... Ma, odyebaussss u skokovima vise! Mrshhhh! :((((
Mene zamina jesu folk zvijezde rasprodate do oktombra
POZVATI IH NA RAZGOVOR DA POLOŽE RAČUNA KOLIKO SU ZAPSOLILI U BIH U PROTEKLE 3 GODINE ! Sviju, OČITO SU ŽELJNI PAŽNJE JAVNSOTI ! A POSAO NAJVIŠE DOPRINOSI IMPLEMENTACIJI MIRA. NE samo u KUĆI nego i SRPSKOJ a bogami i ostalim nacionalno numerisnaim KUĆAMA ! :)9
POZVATI IH NA RAZGOVOR DA POLOŽE RAČUNA KOLIKO SU ZAPSOLILI U BIH U PROTEKLE 3 GODINE ! Sviju, OČITO SU ŽELJNI PAŽNJE JAVNSOTI ! A POSAO NAJVIŠE DOPRINOSI IMPLEMENTACIJI MIRA. NE samo u KUĆI nego i SRPSKOJ a bogami i ostalu nacionalnih numera KUĆAMA !
aha naspicili smo obrve i mnogo smo zabrinuti......
Pa eto vama "biranim rječima" se sjetim familije.
Ovo je već preraslo u kmečanje.
'ajd ne kakite i vi više.....de više malo iskoristite svoje ovlasti pa natjerajte stoku da se lijepo ponaša i radi kako treba.
Joj cime se OHR zamara za pisljivu platu od 20 000KM iz naseg dzepa