Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako imate bilo kakve ovlasti smjenite ovog Budimira koji je produzena ruka SDA kriminalaca i ujedno kriminalac kao i oni,dajte da konacno pocne ova drzava funcionisati.Nacionalne stranke drze sve konce u svojim rukama i samo vuku ljude za sobom da bi se sto prije ova zemlja unistila.
Ne mogu smijeniti najveće kriminalce, ipak oni vedre i oblače nad ovom državom, zato nam i jeste ovako, kadija te tuži, kadija ti sudi.
Imaju oni ovlasti samo mi nije jasno koliko dugo ce trpiti ovo njegovo krsenje pravilnika i zakona
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Budimir je donio ovu odluku sam,van svoji ovlastenja,ako postoji ikakva pravda ovog lopova treba smjeniti.On u ovoj drzavi zajedno sa SDA vedri i oblaci,takve kriminalne radnje je napravio i pusten je iz zatvora i radi,kao da se nsita nije desilo,do kada cemo ovako funcionisati.Treba jedno da se vec stane u kraj bandi.
Zemlja kriminala i korupcije
Ne mogu da vjerujem da on jos politcki djeljuje
Kod nas izgleda nema nikakvih zakona svako moze da radi sta hoce samo ne svoj posao
Sta kaze gazda u Demokratskoj i Medjunarodno prizantoj zemlji...danas pisate u ovom cosku....Ovaj me podsjeti na nekog Pocoreka prije 100 godina ???
Ja ne znam zasto oni Budimira ne smijene a zna se sta je i radio korupcija i mito. Moze li mi iko ovo objasniti???????
ps koji *** ne koristi vise Bonske ovlasti SMJENJUJ SVU BAGRU LOPOVSKU
Ako tako ne uradi onda cemo... Izdati jos jedno saopcenje!
A sto su se crveni pohasili :) Ovdje Incko i OHR zastupaju interese onih koji su im glavni sefovi a to je medjunarodna zajednica (citaj MMF). Budimir iskoristio Nekinu i SDPovu "plitkost" i lagano im ga zaklanfo kako bi u vladi ostao kakav takav balans. Sada odjednom svi vriste, a do juce su trazili smjenu izmedju ostalih i istog tog Krajine. Pa ucemu je problem? Sta se to promijenilo od onda? Promijenilo se to sto je Krajina "kupljen" od strane SDP-a, pa od negativca postao odjednom pozitivac. Isto je bilo i sa onom barabom Desnicom. Nije valjao dok se nije utalio sa SDP-om, a onda odjednom postao odlican... Moze i bez Krajine sve fercerati. Sve je ovo vec vidjeno i ne vidim razloga za ovakvu histeriju, osim ako se Lagumdziji i Neki zbog ovog ne ruse neki talovi i kombinacije koje su vec bili mislili da su zavrsene... Al´, opet ih s*** Budimir... :)
pa budimir ocito bolje zna od ljudi iz OHR-a jer tvrdi da krize ne bi bilo da je vlada spremna reagirati na njegove iznenadne poteze. koji je to kriminalac.
Trebali bi koristiti ovlasti smijeniti i Budimira i pola SDA kao i njihovih satelita koji maksimalno koriste situaciju u kojoj se ne moze formirati vecina d bi ovu drzavu oni kaznili jer vecina gradjana nije glasovala za njih ovog puta.
Može li iko stati u kraj ovom kriminalcu Budimiru, ovo je stvarno nedopustivo i prevršio je sve mjere. Izgleda da nikada neće ni odgovarati za svoje kriminalne radnje i zloupotrebu službenog položaja!
Pa Budmir je navikao sa radi ISKLJUCIVO u svom licnom interesu. J*be se njemu za narod...
On igra kako mu ovi pajdaši iz SDA sviraju!
On je klasicna prodana dusha!
Budmiru vise boli da blokira FBIH nego da ucini nesto sto bi poboljsalo situaciju. Skuplja jeftine politicke poene u Grudama, Posusju, Ljubuskom...
Budimir svjesno blokira i rusi sve sto moze, nije njega briga ni za FBiH, ni za njene gradjane, odlucio je da blokira i unisti sve i ponasa se kao da mu niko nista ne moze, ali nadam se da ce se i tome stati u kraj.
Ma on samo gleda gdje ce koju marku ilegalno uzeti...