Strane sudije i tužitelji
0
OHR poklekao pred Dodikom?
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eeeh, moji hajvani i sam sam u toru. Pa sta mi fali. Coban, coban nama fali stoko bosnjacka. Nemojte mislit da sam onamo on, ne nisam, nego hajvan kao i vi. Blejimo, i samo blejimo preko ovog sajta, a vukovi deru li bogme deru. Deru brate i uzduz i poprijeko. Poruka svim BOSNJANIMA; dijelimo je jebimo je i nek se pascad jednom za uvijek gone u p- materinu. No podjele nema tek - tako, podjela po popisu iz 1991.godine i to svima procentualno od jadrana do save i kapak.
Raja, moram CUVAT nasa 24 posto da nam i TO kjafirti ne otmu. Opasno su zinuli na centar NASE duhovnosti - Gluhu BUkovicu. Bice nbam dobro na nasih 24 posto. Sta fali Palestincima u Gazi? Mogu pravit dzamija koliko hoce, imaju svoju zemlju da je obradjuju i hrane se, nema kjafira, efendije mogu rahat vazit proztiv Amerike i EU. A ne zaboravite da necemo bit skroz u izolaciji JER imamo aerodrom u Sarajevu za uspostavljanje vaZDUsnog mosta sa Kabulom, Teheranom i Islamabadom. Mozda bi i nama krenulo na nasa 24 posto. BIH4EVER!
@LAZNI Pipo srbadijo kolektvno bolesna nacijo krvolocna blizi si ti afghanistancu,irancu,turcinu,pakistancu i pogotovu gruziji i ukriajini tak se mozes srbovat po tim drzavama!poturice! LILIUM BOSNIACUM! BiH4EVER!
Sve srbe protjerati preko drine i mirna Bosna
a zasto ti je zabila noz u ledja?zato sto spavas...i sto si na izborima godinama glas\'o za nesposobne politicare i izdajice!hoces dzamije a ne kulturu,hoces srbiju a ne i bosnu,dobio si sta si zasluzio!sad ces jos malo postat iseljenik,joj bas cu vam se radovat a srbin i hervat ce sirit svoje krvave guze po zemlji bosanskih pradjedova,a ko li to tuzi opet srbiju za agresiju i pljacku,destrukcije i fasizam?niko ni od politicara nit gradjana i pitas se sta ti se desava,budjenje ce bit bolno al mozes se samo zahvalit sebi.u zivotu se ne ceka na drugog vec sam zavrni rukave i tuzi,tuzi sve sto smatras nepravednim!
Mile nije ti ovo1992 godina..!!!!!! Pa ocjepite se da vidimo....!!!!!!!!!!.
kurvini sinovi
Raja, sta NAS briga za strane sudije, vazNo je da se Manćester opet interesuje za naseg Djeku. BIH4EVER!
Evropa nam je opet zabila noz u ledja. smrc, smrc, smrc
Gdje je sada Holbruk da vidi šta nam je uradio od BiH. Vidi se dokle je njegova pamet/vijuge/ dosegnuli da nam unište našu BiH.Ili je to možda namjerno napravljeno kao što rade na mnmnogim područjima u svijetu. Sad da nam dodik-ronhil lopov laktaški uredjuje državu to se još ni u snu nije moglo sanjati baš ovako. Lopovi naprijed ovaj izdrndani VP Incko vam je dozvolio da uzmete šta hočete i koliko hočete. Ukinite onaj broj krimolovaca ne treba uzalud vrijeme trošiti ili treba za malu raju. A naše sudije po običaju sude sitnoj buraniji,a velike lopove ne smiju ni dotaći fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Evropski sultan je opet izdao Bosnjake. smrc, smrc, smrc
Evropa je pogazila vlastite principe. smrc, smrc, smrc
Incko, dje ce ti dusa.... av av av av
interesantno koliko je eura dao dodik ovom ohaerovcu za ovakvo rjesenje.sramota jos jednom se vidi da Evropa sve radi da diskriminira Muslimane Evrope.cuvajte oruzje da nebude ko prosli rat sa vilama.
Raja, vise se ne meRE DURAT na ovih 24 posto. Nidje nam ne daju izaci, a SKUPE avionske karTE za zemlje u koje MOZ|EMO bez vize: Iran, AFganistan, PAkistan, SUDAN... A genocidasi u auto i za tri sahata su iz Banjaluke na kahvi u Becu. SramOTA! BIH4EVER